PROJECTS

Macheta Complex MonolituluiLocatia complexului Monolitului este una excelenta langa metrou Mihai Bravu, in proximitatea centrelor comerciale (Mall Vitan), aproape de parcuri, scoli, universitati. Apartamente au suprafete si terase generoase si sunt bine impartite.

Facilitatile din complex asigura un confort sporit. Constructia beneficiaza de o calitate ridicata a constructiei si a finisajelor alese asa cum am obisnuit pana acum si clientii nostri din celelalte complexe rezidentiale deja finalizate.

Machetele de arhitectura sunt un detaliu critic pentru orice proiect, un must – have pentru prezentarea si promovarea unui proiect de constructie si design.

Lipsa unei machete de arhitectura ar putea fi interpretata ca si cum dezvoltatorii vor sa taie costurile, sa economiseasca, iar acest lucru din nou nu aduce deloc valoare si credibilitate in mintea celor care trebuie sa-si prezinte acordul pentru a cumpara sau investi in proiectul respectiv.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești