PROJECTS

Macheta Industriala Centru de ReciclareModelul industrial sau macheta industriala este un instrument creativ pentru a exprima un proces de fabricatie sau doar pentru a reproduce o instalatie din cadrul fluxului tehnologic. Machetele industriale diferă și se pot transforma dintr-o simplă demonstrație conceptuală a principiilor de lucru, la o prezentare detaliată a modelului arhitectural, care depinde de scopul realizării modelului.

Machetele industriale pot spune și ele poveste, asemeni altor tipuri de proiecte de acest tip. Poate că produsul sau proiectul dumneavoastră este o idee, un proces sau sistem care nu este ușor de explicat. Dar prin intermediul unei machete putem crea o reprezentare fizică care face întregul proiect/produs mai lizibil, posibil de a fi evaluat și tangibil. Doriti sa realizati macheta unei fabrici, a unui depozit sau alt spatiu industrial? Noi va putem ajuta. Blueprint Architecture pune in practica machete de arhitectura cu un grad de detaliu incredibil care servesc diverselor scopuri.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești