PROJECTS

Macheta Detaliu Statie de Masurare Exxon MobileMacheta reprezintă o stație de măsurare localizata in Romania, lângă Marea Neagra.Sunt prezentate amplasamentul, statia de masurare propriu-zisa, precum si traseele la care se ajunge in incinta. S-a acordat o atenție traseelor conductelor, acestea fiind realizate din sarma de cupru, vopsita ulterior in culori reprezentative.

Piesele au fost taiate cu ajutorul tehnologiei laser, iar vegetaia a avut rolul de a arata specificul zonei, si modul in care pomii vor fi plantati raportat la statia de masurare.S-a folsit plexiglas si pvc pentru realizarea cladirilor, iar pentru teren mdf melaminat, unele zone fiind vopsite in culori primite de la client.

Dimensiunea machetei a fost de 75×75 cm, in cat sa poata incapea intr-o masina obisnuita, iar ca durata de timp, realizarea a durat aproape o luna de zile, cu tot cu proiectarea pieselor.De asemenea, cateva legende au insotit macheta, pentru a arata dimensiunile spatiilor raportat la mediul inconjurator, si pentru a exista explicatii pentru obiectivele din macheta.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești