PROJECTS

Macheta Maurer Imobiliare Constanta Bloc LocuinteProeictul a fost dezvoltat pentru compania imobiliara Maurer, si se afla in Constanta, cumprinzand un complex de blocuri care au impreuna aproiximativ 3400 de apartamente. Macheta a fost realizata la scara 1:100, si a urmarit sa respecte intocmai finisajele care se vor folsi in procesul de constructie, precum si reprezentarea imprejurimilor imediate, precum strazi, trotuare, spatii verzi.

In locurile de parcare au fost așezate mașini, iar pe trotuare si in balcoane au fost puși omuleți la scara machetei, încât sa se obțină o tenta de realism, iar cei care vor vedea macheta sa își dea seama de dimensiunile construcției si a spatiilor. Macheta este prezentata in cadrul targurilor imobiliare, iar in restul timpului va fi amplasata in biroul de vanzari, astfel incat oricine este interesat sa cumpere un apartament in locatie, sa poata vedea constructia, si sa isi dea seama de cum va arata, mai bine decat daca ar vedea un simplu plan sau o schita.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești