PROJECTS

Macheta din Pluta Diploma ArhitecturaDescrierea Proectului:

O diplomă in arhitectură cuprinde, nu doar teorie arhitecturală și metode de concepție, ci și durabilitatea mediului și selecția materialelor. Un arhitect profesional are nevoia să vizualizeze acest lucru în fiecare concepție a sa. Asadar, înainte să construiască, acestia au nevoie de o machetă arhitecturală.

Arhitectii machetei fac un efort să ecranizeze cele mai importante elemente ale arhitecturii, creând acest model care este o reflectie perfectă a simetriei.  Deși arhitecții s-au îndepărtat de proiectul minimalist modern cunoscut de generațiile actuale, acestea au reușit să afișeze o structură eficientă din punct de vedere energetic. Clădirea amintește de vechea arhitectură solară din China. Concepția verde este evidențiată prin deschideri multiple, precum uși și ferestre și un centru spațios. Cu toate acestea, acoperișului concepției îi lipsește acoperișul înclinat și o deschidere subterană unica, care este aceeasi cu cele mai apăsătoare elemente a arhitecturii solare Chineze. Arhitecții au reușit să modernizeze vechea concepție.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești