PROJECTS

Macheta Statie de Epurare Wabag Water System 

Descrierea Proectului:

WABAG Water Services (WWS) a fost în domeniul tratării apei din 2008. Competențele sale principale constau în proiectarea și funcționarea sistemului de apă. Precum celelalte instalații de apă, Stația de Epurare Wabag Water System care se află în România, reflect competențele menționate. Arhitecții machete au grijă în crearea proiectului instalației care va susține WABAG a unei game largi de servicii și tehnologii înalte.

Macheta Stației de Epurare Wabag Water System ușurează mediul stației de epurare și asigură accesul la o apă potabilă pură și curate. Apa industrial are contaminații specific precum hidrogen sulfurat, fenol, amoniac și niveluri ridicate de ulei. Instalația vine, de asemenea, cu mai multe etape de tratare, pentru a asigura dacă performanța tratamentului este eficientă. Instalația este concepută în mod esenșial pentru a funcționa efficient, a reduce reparațiile și întreținerea și altele.

Utilizând material precum Plexiglas, lemn și carton, arhitecții machete au reușit să creeze un model detaliat al Stației de Epurare Wabag Water System. Ușurința tratării apei reziduase, caracterizată de două rezervoare mari, poate fi găsită chiar peste biroul principal. Chiar după acesta se află centrul de tratare al apei reziduase. Atunci, pe cealaltă margine a Machetei Stației de Epurare Wabag Water System se află  centrul de tratare a apei potabile.Fiecare clădire este numerotată corespunzător pentru a sublinia fiecare funcție a ei. Există destul spațiu între fiecare clădire pentru a evita orice accident nedorit.

Pentru a completa peisajul Machetei Stației de Epurare Wabag Water System, un drum este adăugat pentru comoditate. Întreaga instalație este înconjurată de verddeață. Prin urmare, proiectul nu este doar funcțional ci și vizibil atrăgător.

WABAG în parteneriat cu Macheta, a reușit să construiască o instalație de apă durabilă, ce respectă cerințele stricte de tratare a apei, făcând-o una din cele mai avansate și eficiente modele de tratare a apei din zilele noastre.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești