PROJECTS

Macheta Diploma Timisoara AeroportDescrierea Proectului:

Aceasta macheta ne arată proiectul unui aeroport din Timișoara, România. Prin acest model nu se intră în detaliile complete ale clădirii aeroportului în sine, aceasta ne arată priveliștea întregii zone. Aceasta ne oferă o idee conceptuala asupra felului în care poate fi aeroportul din Timișoara.

Înainte de a merge în aeroport însăși, să privim drumul ce duce spre aeropot mai întâi. Stim cu toții că există o anumită schemă a traficului pentru drumuri chiar înainte de aeroport. Acest lucru ne asigură că traficul este bun pentru toți călătorii. În acest proiect putem vedea multe sensuri giratorii și întoarceri pentru a ajunge în centrul aeroportului. Acolo există un sens giratoriu în mijlocul zonei rutiere, pe unde conducătorii trebuie să întoarcă pentru a ajunge la aeroport.

În mijlocul zonei de întoarceri și a sensului giratoriu este un loc pentru parcări. Acesta este pentru cei care își trimit persoanele dragi sau le așteaptă în zona de sosire. Putem vedea că locurile de parcare sunt spațioase pentru a puatea parca mai multe mașini în timp ce aeroportul îngrijește  mai mulți pasageri în fiecare zi. Stim că străzile de înainte de aeroport sunt încărcate cu mulți copaci. Aceasta adaugă întregii călătorii un aspect adresat călătorilor. De fapt, mai mulți copaci sunt așezați în coloane, așadar aici este mai multă verdeață ce poate fi văzută. Modelele mașinilor sunt, de asemenea, plasate în modelul de scară pentru a arăta fluxul traficului în momentul construirii aeroportului.

Cât despre aeroport, putem observa că nu este atât de mare, dar este lung. Putem vedea modelele avioanelor în spate, deci putem avea o idee despre cum va arăta pista de decolare și ce avioane sunt puse în întreg proiectul. În întregime,  acest model de aeroport are unul dintre cele mai șlefuite proiecte create recent. Arhitectul este sigur că atmosfera generală a zonei transmite modernitate, ciudățenie și amuzament pentru a încânta turiștii ce calătoresc, în momentul în care ajung în România.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești