PROJECTS

Macheta Toaleta EcologicaDescrierea Proectului:

Pentru a rezolva problema comună a toaletelor publice murdare, a fost proiectata Toaleta Ecologică utilizând materiale ecologice prietenoase și de economisire a energiei.

Principalul material utilizat pentru Macheta Toaletă Ecologică este lemnul si plexiglasul.Pereții sunt făcuți din mdf si plexi.Acest lemn este cunoscut pentru rezistența sa si abilitatea de a se împotrivi șocurilor și uzurii. Pardoseala este făcută din gresie reciclată de la Mullican Flooring, una din cele mai bune alegeri pentru pardoselele băilor. Aceste gresii nu absorb umezeala și nu formează mucegai într-un mediu umed. În cele din urmă, acoperișul este făcut dintr-o sudură de metal verticală. Acest material este durabil și 100% reciclabil.

Având în vedere că Macheta este proiectată pentru a fi transportabila, interiorul are destul spațiu pentru a pune o toaletă mai jos și o persoană.Aproape de ușă există o oglindă. Pe acoperiș există o lucarnă mică, îndeajuns pentru a lăsa lumina solară să intre în toaletă. Datorită lucarnei, utilizatorii toaletei portabile nu trebuie să aprindă lumina becului în timpul zilei, acest lucru salvând energie.

Macheta Toaletei Ecologice nu este proiectată doar pentru a fi ecologică, ci și pentru a arăta elegant și inteligent.Spre deosebire de cunoscuta toaletă portabilă din plastic, Macheta Toaletei Ecologice este vopsită stilat în culorile negru și gri.Cu toate acestea, poate fi pusă în orice zonă publică a orașului și se va potrivi perfect. Atât bărbații cât și femeile pot utiliza această toaletă publică. Dacă va fi îngrijită corect, va rezista mult timp.

După toate acestea, arhitecții responsabili de acest proiect și-au petrecut o cantitate considerabilă de timp căutând o modalitate de a construi cea mai bună toaletă publică. Modelul Machetei Toaletei Ecologice utilizează scara 1:50.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești