PROJECTS

Macheta Germania EschbornAceastă arhitectură urbană nu numai că reprezinta invoatia, dar prezintă, de asemenea, sofisticare și lux.Acest frumos centru al orașului se găsește în Eschborn, Germania.Această structură urbană este compusă din diferite clădiri, proiectate în mod unic pentru a se adapta spațiului limitat din zonă.Din punct de vedere aerian, întregul centru al orașului este în formă de inimă, cu spații rezidențiale care înconjoară întreaga zonă. Drumurile sunt suficient de largi pentru a evita blocajele de trafic și alte tulburări urbane.

Arhitecții urbanisti s-au asigurat că centrul urban este prietenos cu mediul.Ei au plasat zone de gazon cu deschidere larga, pentru ca oamenii sa se plimbe dupa o zi lunga de munca.De asemenea, au plasat mai mulți copaci pe fiecare colț al blocului industrial.Ei au adăugat, de asemenea, mai multe clădiri rezidențiale pentru a face lucrurile mai accesibile pentru persoanele care lucrează în centrul orașului.Fiecare clădire este făcută din cele mai bune materiale.Fiecare clădire are ferestre mari cu panouri care ar oferi cea mai bună vedere a spatiului inconjurator

Aceste patru clădiri interioare au 7 etaje, iar ultimele trei sunt de 7 până la 10 etaje.Acest design urban permite oamenilor să se miște ușor și optim.Există mai multe autostrăzi și spațiu de parcare interioară pentru clădirea menționată.Ele sunt bine echipate cu lifturi și echipamente de securitate.Aceste clădiri sunt, de asemenea, împodobite cu balcoane spațioase, realizate din panouri de sticlă și balustrade din oțel.De asemenea, se oferă locuri de parcare deschise pentru chiriași și proprietari rezidențiali.

Clădirile au lobby-uri mari și spațioase.Designerii au adăugat un monument special în mijlocul acestor patru clădiri pentru a adăuga mai multă atmosferă home la decor. Clădirile se află la doar câțiva pași unul de celălalt.În ansamblu, această comunitate urbană este unul dintre locurile ideale de a trăi, în special pentru persoanele orientate spre carieră.Totul este accesibil și imaculat.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzierea sau blocarea traficului.Întregul centru este bine asigurat.În plus, ambianța generală este plină de indiciile de relaxare, confort și măreție.Este cu siguranta un design care merita replicat in toate marile orase din intreaga lume. Având în vedere aranjamentul său complicat și glorios, este cu siguranță un model care merită emulat.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești