PROJECTS

Macheta Imobiliare Militari Residence Zona Parcul CarolAcesta este o propunere de proiect de 9 etaje pentru constructia unei cladiri rezidentiale din cartierul Militari, constructie ce urmeaza sa se ridice in curand in zona parcului Carol.Propunerea este a unei echipe de arhitecti de elita care respecta cu strictete specificatiile detaliate ale clientilor, asa cum puteti vedea din macheta. Prin urmare, va prezentam o cladire cu o zona de parcare spatioasa si sigura.Exista spatii rezidentiale ce pot fi compartimentate in camere sau care pot fi utilizate dupa dorinta si nevoile clientilor.Oferim un de asemenea spatii confortabil prin mici verande pentru relaxarea de dupa o zi lunga.

In plus, exista acces nelimitat la spatiul de pe acoperisul unde va puteti relaxa, citi cartea dvs. preferata sau savura o bautura sau unde sa va relaxati in weekend. Folosind numai cele mai bune materiale de constructie, fara nici un compromis in calitatea cladirii si a spatiului dvs. rezidential, acest proiect este gestionat profesional de un dezvoltator imobiliar de prestigiu.In realizarea machetei am folosit elemente vizibile de anturaj precum masini, copaci si  mobilier in miniatura, cu scopul de a realiza macheta cat mai aproape de realitate.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești