PROJECTS

Macheta Kristal Residence ShowroomProiectul cuprinde 22 de blocuri cu regim de inaltime mixt, parter plus 7 etaje şi parter plus 10 etaje. – peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple si duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei şi patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

Spatiul verde in cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitecţii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un număr de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Avand in vedere evolutia continua a tehnologiei, afacerile imobiliare trec si ele prin schimbari uriase. Machetele de arhitectura si randarile 3D in domeniul imobiliar au devenit un instrument de marketing si de planificare de nelipsit pentru dealerii imobiliari. In plus, ele atrag cumparatorii si investitorii care sunt dispusi sa plateasca pentru un proiect dinainte ca el sa devina palpabil.

Machetele de arhitectura vor genera idei, vor arata modul in care proprietatea se va incadra in spatiul exterior dat si vor imagina perfect viitorul proiect, din exterior. De exemplu, pentru cartiere rezidentiale pot fi redate piscine, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare, gradini, spatii de relaxare etc.

Cu ajutorul machetelor de arhitectura dezvoltatorii imobiliari pot identifica usor care sunt cei mai relevanti clienti pentru proiectul lor punctual. Acest lucru permite dezvoltatorilor sa economiseasca timp pretios si sa-l investeasca in alte activitati profitabile, eficiente.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești