PROJECTS

Macheta cartier Rezidential – City of MaraLocalizat in Timisoara, proiectul din imagini reprezinta un cartier rezidential creat de catre un grup de investitii ce a construit peste 5000 de apartamente peste tot in tara. Proiectul promite publicului sa incununeze priceperea arhitectilor cu dedicatia consturctorilor, in a realiza un grad maxim de confort si calitate pentru cei ce urmeaza sa isi achizitioneze un apartament intr-un oras in continua crestere si expansiune.

Sunt create apartamente de 1, 2 sau 3 camere, dar totodata si penthouse-uri pentru publicul exquisite, care isi doreste un grad ridicat de comfort si libertate. Finisajele sunt alese cu grija, iar din centrul complexului nu lipsesc spatiile verzi, si spatiile comerciale. Proiectul a fost realizat de machetistii Blueprint Architecture in decurs de 3 saptamani, la scara 1:400, si este o piesa foarte importanta in prezentarile de vanzare catre clienti.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești