/Abordarea Blueprint Architecture de realizare a modelelor de dezvoltare imobiliară

Abordarea Blueprint Architecture de realizare a modelelor de dezvoltare imobiliară

Blueprint Architecture a fost înființat în 2011. Începând de atunci, am colaborat cu un număr mare de clienți. De asemenea, am început să construim modele de dezvoltare imobiliară cu ajutorul proiectării asistate de calculator (CAD). Lucrând alături de cei mai importanți arhitecți și dezvoltatori imobiliari, am dobândit o experiență vastă în crearea de modele arhitecturale complexe și de dimensiuni mari.

Cum se creează un model de succes?

Modelele arhitecturale de la Blueprint Archtiecture sunt utilizate în scopuri diferite – aprobarea anterioară construcției, vânzarea unei proprietăți, etapa de proiectare, dezvoltarea capitalului, publicitatea proiectului și conservarea istorică. De asemenea, compania acceptă comenzi pentru personalizarea bazei, iluminării, mobilierului, și a altor aspecte ale unui model.

Motivul pentru care compania are întotdeauna succes este că respectă procedura corespunzătoare de fiecare dată când lucrează la un proiect. Se începe prin crearea unui design, trimiterea design-ului pentru aprobare, construirea modelului și obținerea feedback-ului de la clienți.

Clienții au spus adesea că prezentarea modelelor la scară fizică ajută echipele de planificare să economisească luni din procesul de aprobare. Până la urmă, este mai ușor de analizat un model 3D decât o schiță 2D. Atunci când oamenii vizualizează clar design-ul, se poate răspunde mult mai ușor la întrebările privind topografia, accesul, dispunerea străzilor, materialele de construcție și gama de culori. Astfel, își pot forma imediat o opinie. Vor putea să vândă constructia sau nu?

De ce modelele noastre sunt speciale?

Pe lângă utilizarea celor mai noi tehnologii 3D, Blueprint Architecture  adaugă modelelor de dezvoltare imobiliară și câteva elemente de impact. Casele sau clădirile sunt puse în valoare de mediul înconjurător, adăugând copaci și lacuri. De asemenea, camerele sunt iluminate. Produsul final este un model în miniatură care se aseamănă perfect cu construcția originală.

Concluzie

Atunci când realizați o machetă de dezvoltare imobiliară, trebuie să acordați o atenție deosebită design-ului. Fiți cât mai detaliat posibil. Nu vă fie teamă să utilizați cele mai noi tehnologii. În cele din urmă, urmați sugestiile clienților și livrați proiectul la timp.

2018-07-03T22:19:31+03:00 august 31st, 2017|Categories: Company, Machete|
Call Now Button