/Aplicatii pentru randari 3D

Aplicatii pentru randari 3D

Aplicatii pentru randari 3D: blocuri, resorturi, hoteluri, birouri, locuinte rezidentiale

Vizualizarea corecta a proiectelor arhitecturale este cruciala pentru constructori, arhitecti, dezvoltatori si proiectanti. Acest lucru ii ajuta sa evalueze mai bine calitatea si acuratetea proiectarii, inainte de inceperea procesului de constructie. Randarile 3D permit detectarea timpurie a problemelor semnificative de constructie si corectarea acestora intr-un mod eficient.

In termeni simpli, randarea 3D poate fi vazuta ca o colectie de imagini generate, ce au in vedere exteriorul cladirilor. In randarea 3D computerizata se folosesc o serie de programe soft, cu ajutorul carora arhitectii si designerii creaza modele 3D pentru cladiri, inconjurate de peisaje.

Prima schita este creata pe baza desenelor arhitecturale, urmate de lumini si texturi adaugate ulterior imprejurimilor. In functie de cerintele clientilor, rezultatele pot fi non-fotorealiste sau foto-realiste, dar de obicei sunt prezentate sub forma de videoplicuri si imagini.

5 Aplicatii pentru randari

Randare 3D Bloc Exterioare

  1. Blocuri 

Blocurile foarte inalte sau zgarie-norii sunt create de arhitecti pentru a reflecta un design modern, de mare impact. Pot fi utilizate pentru centre comerciale si detin potentialul de a atrage atentia in timp ce asociaza brandul cu dezvoltarile hi-tech.

Obiectivul principal in proiectarea unor blocuri foarte inalte este de a le face sa iasa in evidenta in imprejurimile in care se afla, adaugand in acelasi timp solutii moderne de design pentru a crea un aspect simetric.

  1. Statiuni turistice

Resorturile sau statiunile turistice sunt menite sa-i atraga pe oamenii ce vor sa scape de agitatia oraselor. Atunci cand proiecteaza portofoliul perfect pentru statiuni, designerii se asigura de obicei ca locuintele (pensiunile, motelurile, imprejurimile) arata ca un paradis, pe un fundal verde luxuriant.

In randarea unei statiuni, un arhitect trebuie sa sublinieze linistea si armonia perfecta si sa gandeasca elemente de design relaxante. In randarea arhitecturala 3D pentru proiectarea statiunilor, simplitatea practica ar trebui sa fie factorul cheie.

  1. Hoteluri

Modelele de randare 3D pentru hoteluri tind sa fie destul de conservatoare, in functie de cerintele clientului. In general, hotelurile sunt inconjurate de constructii la fel de elegante. In proiectarea hotelului perfect pentru clienti, evidentierea zonei dimprejur este imperativa, pentru ca trebuie sa fie convingatoare si atragatoare. In randarea 3D computerizata se opteaza de obicei pentru evidentierea luminii prin ferestre si usi.

  1. Cladiri de birouri

Proiectarea unei cladiri de birouri este realizata in cea mai mare parte intr-un mod care atrage interesul potentialilor clienti. Inspira incredere intr-un brand. Vederea frontala a cladirilor de birouri poate fi evidentiata prin vestibule din sticla, cu o mica vedere spre sala de conferinte.

Cele mai multe cladiri de birouri urmeaza un model de design geometric, ce adauga sofisticare constructiei generale. Un alt factor esential este prezentarea locurilor de parcare.

  1. Locuinte rezidentiale

Randarea 3D pentru vilele destinate familiilor trebuie sa fie simpla, practica si cu un design de impact. Culorile calde si confortabile si designul atragator al semineului pot face privelistea mai placuta. In plus, in randarea 3D computerizata, proiectantii pot introduce elemente cum ar fi cerul albastru, frunze cazute, imprejurimi luxuriante, gradini bine intretinute, spatii verzi, copaci inalti etc, pentru a reflecta o priveliste perfecta pentru potentialul cumparator.

Multe cartiere rezidentiale sunt amplasate in zone aflate departe de strazile aglomerate si blocurile inalte. Ideea este de a reflecta un spatiu de locuit pasnic, calm si detoxifiant. Locuintele rezidentiale nu sunt case simple – ele sunt o poveste bine spusa a unei vieti echilibrate, unde natura face parte din imprejurimi.

In ceea ce priveste cartierele rezidentiale mari, de apartamente sau locuinte, randarea 3D pune accent pe lux si imprejurimi superbe, pe privelisti panoramice impecabile. Verdeata abundenta, privelistile impresionante, spatiile mari pe terasa si gradinile frumoase sunt doar cateva caracteristici importante ce trebuie adaugate designului de randare exterioara 3D.

 

 

 

 

2019-10-16T14:54:06+03:00 septembrie 25th, 2019|Categories: Uncategorized|
Call Now Button