/Vizualizări de design 3D 10 cazuri minunate pentru arhitecți

Vizualizări de design 3D 10 cazuri minunate pentru arhitecți

Astăzi, vizualizarea 3D a designului este un instrument esențial pentru arhitecți pentru a-și face ideile să-și facă viața înainte ca clădirile reale să fie construite. Nici o schiță trasată manual nu poate convinge investitorii sau clienții că un proiect merită să fie plătit. Randarea arhitecturală 3D este o poveste cu totul diferită. O astfel de imagine poate arăta orice detaliu mic al unei clădiri viitoare. Orice material poate fi simulat prin textură – și pentru un preț relativ ieftin. Și nu este nevoie să aveti un artist 3D în interior, deoarece externalizarea vizualizărilor de proiecte într-un studio de rendering arhitectural este o opțiune mult mai bună pentru a obține rezultate mai rapide.

În fiecare an, din ce în ce mai mulți arhitecți realizeaza randari 3D pentru a-și atinge succesul. De fapt, unele proiecte arhitecturale au fost aprobate datorită serviciilor de vizualizare a designului 3D. Acesta este un studiu de caz despre modul în care randarile vă pot ajuta să câștigați contractul – cu 10 exemple de astfel de câștigători!

Vizualizări de design 3D: 10 proiecte minunate

# 1. Vizualizare 3D de proiectare pentru proiecte de mediu exotice

Există mai multe rute pe care arhitecții le pot lua pentru a impresiona clienții. Una dintre ele este plasarea unei clădiri într-un fel de locatie exotică, cum ar fi proiectele hoteliere. Evident, cuvintele nu vor funcționa aici – și aici vine vorba de vizualizarea 3D a designului. Doar o privire asupra modului în care structura se potrivește cu pădurea este suficientă pentru a vinde ideea. În acest fel, vizualizarea arhitecturală a designului a deschis calea succesului acestui proiect.

# 2. Proiecte uimitoare suburbane cu vizualizare 3D de design

Mediile exotice sunt bune, dar unii cumpărători imobiliari caută ceva confortabil și primitor. În acest gen de proiect, ideea a fost de a se da casei un sentiment cald, adăugând mai multe opțiuni de design interesante. Ambele sarcini au fost finalizate exact așa cum a fost intenționat, datorită muncii echipei de randari 3D care lucrează la această vizualizare 3D a designului.

# 3. Locuințe “verzi” cu vizualizare 3D de design

 Tendința “verde” a locuințelor este în prezent la modă, deci nu este deloc surprinzător faptul că concurența aici este acerbă. Pentru a câștiga un astfel de proiect nu este suficient să aruncați doar o grămadă de copaci sau arbuști – casa trebuie să facă parte din mediul înconjurător. Acest proiect integrează fără probleme o clădire ecologică în mediul înconjurător, iar randarea 3D a ajutat la valorificarea maximă a acestei idei.

# 4. Vizualizări de design 3D pentru piscine și saloane

Piscinele în aer liber și saloanele sunt destul de populare astăzi. Pentru a se evidenția în, astfel de proiecte trebuie să aibă detalii unice de vânzare. În acest caz, acestea vin în formă de stil de designer. Elegant și modern, folosind schema de culori alb-negru și forme de poliedru, aceasta face experiența proprietarului mult mai vizuală distractivă. Vizualizarea 3D a designului a arătat ideea perfectă, rezultând o înțelegere reușită a proiectului si a conceptului arhitectural.

# 5. Piata imobiliară si randarile 3D

Piața imobiliară este exigenta când vine vorba de experimentare – oamenii vin aici să cumpere locuințe, nu piese de artă! Aceasta reprezintă o provocare pentru arhitecții care, evident, doresc să adauge elemente personale, care ar oferi un design unic.

# 6. Vizualizări de design 3D pentru cabane clasice

Tendința de urbanizare încetinește încet – tot mai mulți oameni preferă să se mute în afara orașelor mari pentru a îmbrățișa natura. Desigur, este mai bine să fii unul cu sălbăticia în timp ce bei ceai într-o cabană confortabilă, ridicând cererea pentru acest tip de imobil. Acest proiect primit și respectat în stil clasic a fost renovat profesional ca o vizualizare 3D a designului, care aproape a provocat clientii incat sa cumpere produsul cat mai degraba!

# 7. Vizualizări 3D de proiectare pentru arhitectura de înălțime

Zgârie-norii necesită seturi diferite de calificări de la arhitecți decât locuințe obișnuite și au o piață cu totul diferită, cu întreprinderi mult mai mari care să le apeleze. Ca atare, aici ar trebui ca prezentarea de design arhitectural să fie eficientă și superbă. În acest caz, vizualizarea 3D a designului a capitalizat nu atât pe clădirea în sine, cât mai degrabă pe modul în care se potrivește cu zona înconjurătoare – ceea ce este necesar pentru prezentările de înaltă calitate.

# 8. Locuri comerciale cu randari 3D

Spatiile comerciale reprezintă diferite sarcini pentru arhitecți și designeri de interior, în funcție de ceea ce este instituția. Singurul lucru pe care îl împărtășesc în comun este că toate trebuie să fie atrăgătoare, locuri unde oamenii vor să rămână, să ia masa sau sa bea o cafea. Aceasta, însă, este standardul – designul este ceea ce inchide afacerea. Luați acest restaurant, de exemplu. Are o temă de film Tarantino – și este nevoie de pasiune pentru a construi întregul loc în jurul său, păstrând în același timp coerența. Nu știm sigur dacă autorul a fost un fan al lui Tarantino, dar artiștii 3D care lucrează la această vizualizare a designului 3D au fost!

# 9. Vizualizări de design 3D pentru proiecte ambițioase

Curiozitățile vând, deci nu este deloc surprinzător faptul că proiectele ca acesta sunt atât de populare. Această randare 3D a fost distractiv de făcut și face prezentarea ideii ambițioase la fel de bine pe cât pare în viața reală. Un caz interesant pentru echioa, și o prezentare suplimentară a portofoliului nostru de vizualizare arhitecturală.

# 10. Vânzări de medii de birou cu randari 3D

Birouri. Aceste medii reprezintă o provocare pentru arhitecți. Cum se utilizează eficient spațiul disponibil? Cum să maximizați funcționalitatea? Cum să încorporați stilul de marcă în mediu? Aceste intrebari au avut raspuns in acest proiect si vizualizarea design interior a ajutat la vanzarea acestui design minunat. Combinând o mulțime de lumină naturală, paletă de culori alb-bej, parchet din lemn și mobilier elegant creează o atmosferă caldă. Deoarece acest birou este pentru serviciul clienți, totul este potrivit pentru a face experiența cât mai confortabilă, cu scaune moi și canapele moi. Poate că într-o zi mediul va deveni vechi și banal pentru angajati, dar această vizualizare 3D a făcut tot ce este mai bun pentru a păstra un spațiu de lucru primitor – ceea ce este necesar pentru vânzarea acestuia!

Există mai multe moduri de a face ca modelele arhitecturale să vândă mai bine. Animația 3D și realitatea virtuală sunt perfecte pentru prezentările de design, unde oferă o vizită impresionantă prin clădiri viitoare permite experiența practică de mers pe jos în jurul lor în timp real. Firmele de vizualizare arhitecturală pot face ambele – și din nou, mai ieftine și mai rapide decât specialiștii din cadrul companiei.

Dacă doriți să vă asigurați că proiectele dvs. de design exterior și interior vor impresiona investitorii, acum este momentul să strălucească! Randarile 3D vă vor prezenta proiectele în cea mai bună lumină exact așa cum le imaginați. Obțineți vizualizări fotorealiste CGI sau animație cu serviciile noastre profesionale derandari 3d de arhitectură.

2018-06-18T09:44:27+03:00 iunie 18th, 2018|Categories: Uncategorized|
Call Now Button