/Aducerea la viata a modelelor cu imprimarea 3d

Aducerea la viata a modelelor cu imprimarea 3d

Indiferent dacă utilizați un furnizor de imprimare 3D, închiriați o mașină sau utilizând imprimarea dvs. 3D, este o tehnologie mult mai accesibilă astăzi decât oricând. Imprimarea 3D ne permite să realizăm cu ușurință prototipuri 3D unice și rapid.

Designerii industriali folosesc imprimantele pentru a crea și testa prototipurile desenelor lor. Cu prototipuri în timp real, ele pot transforma rapid ideile în obiecte tangibile pe care le pot testa și inova pe mult mai rapid și mai accesibil decât în ​​procesul tradițional de fabricație.

Imprimantele 3D nu sunt departe de imprimantele de birou și de birou 2D. De fapt, aceștia fac în mod esențial același lucru: ei creează o copie a unui fișier de computer, doar rezultatul este un obiect 3D tangibil. Pentru a aduce la viață fișierul STL, o imprimantă 3D utilizează în mod obișnuit modelarea depunerilor topite (FDM), în care se topește o bobină de material (de exemplu filamentul plastic) și se transformă în piese mici, asemănătoare panglicii, formează un obiect solid.

Deoarece imprimantele replică exact un model 3D prin împărțirea în straturi, designul dvs. trebuie să respecte anumite reguli sau imprimanta nu va putea să o producă. Obiectele 3D au trei axe: axele x, y și z, indicând înălțimea, lățimea și adâncimea. Aceasta înseamnă că modelele 3D trebuie să aibă coordonate x, y și z.

Cu diferite opțiuni software, imprimante și materiale de tipărire pe care trebuie să le alegeți, totuși, nu există un răspuns unic pentru a obține imprimarea modelului dvs. 3D. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare, cum ar fi materialele tipărite pe care le veți folosi? Aveți nevoie ca obiectul imprimat să fie flexibil sau solid? Greu sau ușor? Ai nevoie de piese de interblocare? Materialul pe care îl alegeți poate afecta aspecte ale designului dvs. (de exemplu, părțile ar putea fi nevoite să fie întărite sau marginile slefuite jos) și tehnologia pe care o utilizați pentru a imprima cu aceste materiale.

2018-05-23T15:28:36+03:00 martie 21st, 2018|Categories: Print 3D|
Call Now Button