/Ambalarea și transportul modelelor arhitecturale

Ambalarea și transportul modelelor arhitecturale

Transportul machetelor până la adresa specificată este o promisiune pe care o susținem și care rămâne relevantă pentru noi din momentul în care primim detaliile și începem construcția. După discutarea planurilor pentru o machetă specifică, echipa evaluează și mijloacele de ambalare, transport și livrare a modelului către locația dumneavoastră.

În acest sens obținem informații cu privire la modul în care dumneavoastră, în calitate de client, veți utiliza macheta solicitată. Există un loc permanent, sau unul temporar care se va schimba pe parcurs? Prin urmare, ajustăm metoda de ambalare în concordanță cu cerințele. În același timp, scopul principal este ca modelul să ajungă la adresa dumneavoastră în aceleași condiții în care a plecat asamblat din studioul nostru. Unele modele de dimensiuni mari pot necesita împărțirea pe mai multe secțiuni, însă asamblarea într-o singură bucată are o semnificație nouă pentru această industrie.

Echipa utilizează o cutie personalizată din placaj completată cu semne de siguranță și de avertizare. Placajul utilizat este clasificat în două tipuri – placaj obișnuit și placaj pe role. Plăcile tradiționale oferă durabilitate și pot fi folosite aproape pentru orice tip de machetă. Pe de altă parte, modelul mobil este ideal pentru machetele care trebuie să fie transportate dintr-o zonă într-alta. Acesta tinde să fie un model mai elegant și mai convenabil pentru majoritatea clienților și este recomandat pentru machetele mai mici.

Modelele arhitecturale trebuie să fie manipulate cu grijă deoarece au proprietăți fragile. Pentru a evita deplasarea în interiorul cutiei, în jurul modelului sunt puse panouri din spumă. În plus, acestea oferă și suport pe parcursul transportului. Chiar dacă uneori curierii se confruntă cu situații neașteptate, machetele sunt asigurate.

Echipa noastră vă oferă un mod facil de a achiziționa modele arhitecturale pentru cerințele dumneavoastră. Ne ocupăm de transportul și livrarea machetelor oriunde în România sau în alte țări din străinătate.        

 

2017-10-03T10:29:33+03:00 octombrie 3rd, 2017|Categories: Company, Machete, Products|
Call Now Button