/Top 10 anturaje machete pe care le gasesti la noi

Top 10 anturaje machete pe care le gasesti la noi

Machetele de arhitectura sunt des folosite de catre dezvoltatori la targurile de imobiliare, pentru a expune cat mai in detaliu viitorilor clienti, constructiile care vor fi realizate. Insa, se mai pot oferi cadou sau pot fi folosite ca hobby. Avem o multime de elemente, care te pot ajuta sa infrumusetezi macheta.

Poti oferi un touch personal in functie de macheta, pentru a-i atribui elementele noi, pe care le-ai achizitionat. Si aceste mici accesorii se pot comanda in diverse marimi, ca sa se potriveasca cu scara machetei tale.

Iti vom prezenta 10 cele mai utilizate anturaje pentru machetele de arhitectura, pentru a putea completa proiectul tau:

Banci

Bancile te pot ajuta sa dai un aspect realist din jurul ansamblului rezidential sau propriei locuinte. Le poti achizitiona la o scara de 1:150 sau 1.87.

Animale

Animalele pot fi o solutie pentru completarea machetei tale daca ai o ferma, se pot adauga cate piese doresti, pentru a da un aspect realist. Aceste machete vin in doua dimensiuni, ele fiind produse la scara de 1:150 si 1.87.

Anturaje Animale

Brazi

Brazii sunt elemente decorative intr-o gradina sau parc. Ii poti fixa usor langa o casa sau un bloc, putand adauga cate elemente doresti, pentru a realiza peisajul dorit. Si acestea se pot achizitiona la doua scare diferite 1:150 si 1: 87.

Masini

Vehiculele sunt o varianta buna pentru o macheta arhitecturala, putand fi asezate pe strazile amenajate. Acestea vin in diverse culori si modele pentru un aspect cat mai realistic. Dimensiunile masinilor sunt realizate la o scara de : 1:50, 1:75, 1:100, 1:150, 1:200.

Mobilier

Mobilierul intr-o macheta poate da o nota autentica incaperilor tale. Canapele, scaune, mese si alte accesorii pentru baie pot fi adaugate si vopsite in ce culoare doresti, in functie de preferinte si de stilul incaperii. Acestea vin in diferite dimensiuni, pentru a se incadra perfect cu scara machetei tale.

Licheni

Cu ajutorul lichenilor, poti construi tablouri vii pentru locuinta ta. Sunt cele mai moderne tipuri de arta si pot fi amplasate cu succes si in spatiile de birouri. Puteti realiza si diorame pentru a crea un spatiu verde, putandu-va juca si cu alte elemente, pentru a completa aceasta reprezentare a naturii.

Licheni colorati

Oameni

Aceste mici figurine vin in culoarea alba si le poti vopsi pentru o nota aparte. Le poti incude in macheta pe langa masini sau pe alei, pentru a da autenticitate proiectului tau. Si aceste figurine vin in mai multe dimensiuni, pentru a se incadra in scara celorlalte elemente pe care deja le ai.

Yachturi si barci

Daca ai o macheta realizata langa mare sau langa un lac, atunci nu trebuie sa iti lipseasca si o barca. In functie de conceptul machetei, daca a fost realizat pentru o casa la mare puteti opta pentru un yacht mai mare, pentru a iesi frumos in evidenta. Acestea se realizeaza in mai multe modele, in culoarea alb si au o dimesiune care incepe de la 1 la 9 cm.

Anturaje machete palmieri

Unei machete realizata langa o plaja tropicala nu ii poate lipsi si cativa palmieri decorativi. Vor da o nota luxurianta locuintei si vor schimba total aspectul proiectului

Machete umbrele rotunde

Daca tot ai inclus in proiect palmierii, nu uita si de cateva umbrele amplasate strategic pe plaja, impreuna cu cateva sezlonguri albe. Preturile pentru aceste mici elemente difera in functie de dimensiunea acestora. Ne poti contacta daca nu gasesti ceea ce iti doresti in oferta noastra, pentru a discuta o posibila personalizare a elementelor pe care le vrei.

Proiectul tau este important pentru noi, de aceea facem tot ce putem sa te ajutam sa iti finalizezi macheta sau sa o completezi, putand-o expune asemenea unei opere de arta in locul special destinat.

2022-07-18T11:19:54+03:00 iulie 18th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button