/Clientii considera machetele imobiliare ca fiind utile

Clientii considera machetele imobiliare ca fiind utile

Machetele imobiliare sunt extrem de utile nu doar pentru companiile de profil, ci și pentru clienții care vor vizualiza aceste machete. Aceste modele sunt foarte utile din mai multe motive. Vă prezentăm mai jos doar câteva dintre acestea:

Oferă o imagine de ansamblu a caselor

Modelele imobiliare prezintă o imagine generală a caselor. Arată de asemenea distanța față de alte case, dimensiunea străzii și spațiul din jur. Prin urmare, clienții își vor putea imagina cu ușurință aspectul caselor de vânzare. Pentru o prezentare mai detaliată este recomandat să se țină cont și de alte aspecte precum copacii, vehiculele și oamenii.

Prezintă dispunerea străzilor

Clienții nu sunt interesați numai de aspectul caselor, ci și de dispunerea străzilor din cartierul respectiv. Cât de greu este de ajuns la casă de la șoseaua principală? Casa se află în apropierea șoselei principale? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care dispunerea străzilor poate oferi răspunsul.

Facilitează explicațiile suplimentare

Informațiile pot fi utile pentru a actualiza cunoștințele clienților. Însă prea multe informații îi pot deranja. Chiar și rapoartele de vânzări conțin părți vizuale precum graficele pentru a furniza informații detaliate fără a utiliza prea mult text. Oamenii care se află într-un centru comercial, de exemplu, sunt în grabă înspre alte lucruri programate. O machetă imobiliară poate fi un mijloc excelent pentru a oferi informații scurte și la obiect despre casa de vânzare. De asemenea, îi poate ajuta pe agenții imobiliari să nu explice lucrurile de prea multe ori, ceea ce le poate scădea performanța.

Avantajele utilizării machetelor nu sunt destinate exclusiv clienților. Acestea sunt utile și pentru agenții imobiliari. Modelele ajută la crearea mai rapidă a unei relații client-companie. În plus, oferă potențialilor clienți mai multe informații despre case chiar dacă nu se află în fața lor. În cele din urmă, modelele îi fac să își imagineze cum ar arăta viața lor în casa sau cartierul respectiv, chiar dacă nu au făcut încă achiziția.

 

2017-11-15T21:46:25+03:00 noiembrie 15th, 2017|Categories: Applications, Company, Machete|
Call Now Button