/Top 8 elemente ce sporesc realismul unei machete de arhitectura

Top 8 elemente ce sporesc realismul unei machete de arhitectura

O macheta bine construita nu poate fi completa fara cateva accesorii, care sa redea autenticitatea si o viziune clara asupra constructiei. Orice macheta, indiferent cat de bine ar fi realizata, va avea nevoie de un final touch, pentru a se apropia cat mai mult de viitoarea constructie sau sa semene cu casa pe care o ai.

Sunt zeci de moduri prin care poti sa oferi realism machetei tale arhitecturale, putand adauga, in functie de proiect, animale, masini, oameni si barci, daca viitoarea locatie iti permite acest lucru.

Stalpi de lumina

Cativa stalpi de lumina amplasati pe sosele sau in parcul din proiect, pot oferi o ambianta placuta si sa atraga privirile tuturor. Da, se pot aprinde pentru a-ti putea lumina macheta oricand doresti; cel putin seara va fi un vis sa o privesti la lumina pe care aceasta o ofera.

stalpi iluminat machete

 

Animale

Ai o macheta care are ca si tema o ferma sau un proiect din industria agriculturii? Perfect. Cateva animale isi vor putea face loc in proiect ca sa ofere experienta unei ferme adevarate.

Brazi din lufa

Lufa este un burete vegetal, des intalnit pentru realizarea diverselor obiecte decorative sau pentru accesoriile machetelor arhitecturale. Se pot realiza pomi si brazi pentru a da aspectul unei ierni, cat mai natural. Poti imbogati proiectul cu aceste elemente, mai ales in cazul unui peisaj de iarna.

Camioane

Mini camioane, jucarii sau nu, ele sunt deosebite si la fel ca celelalte articole, le poti amplasa strategic pe planul tau. Acestea sunt realizate din plastic si sunt disponibile la o scara in mai multe dimensiuni: 1:100, 1:150, 1:200, 1:300, 1:500.

Copaci

Acestia pot fi facuti tot din lufa, pentru a avea acel aspect nins de iarna sau verzi. Pot fi globulari sau lungi, pentru a diversifica cat mai mult soiurile de pomi din proiect. Amplasarea acestora se poate realiza langa sosea, curti sau in parcurile din jurul ansamblurilor rezidentiale.

Pentru anturaje machete de arhitectura va rugam sa vizitati Magazinul Nostru

Iarba pudra

Spatiul verde este necesar in orice proiect, mai putin daca proiectul tau are tendinte de iarna. Indiferent ca vorbim de ansamblu rezidential, cartier de vile sau chiar si propria locuinta, jumatate din macheta va fi verde. Cu ajutorul pudrei cu aspect de iarba, vei reusi sa completezi cu succes aceasta mare parte din proiectul tau.

macheta detaliu copaci

Spatiu de joaca pentru copii

Este exact cum citesti. Un adevarat parc amenajat pentru copii, dar in miniatura, pentru a exprima clientilor cat mai bine ce le vei putea oferi, atunci cand vor achizitiona noua locuinta. Poti adauga elemente precum leaganul sau topoganul, exact cum sunt in parcuri si sunt realizate la o scara de 1:75 – 1:100 si 1:100 – 1:200.

Pergole

Pergolele sunt frumoase si aduc o nota de stil si modernism oricarui proiect. Pot fi folosite ca si statii de autobuz sau pentru a acoperi terasa unei case. Si intr-un ansamblu rezidential pot fi adaugate deasupra unei banci sau la intrarea intr-un bloc. Pergolele in general sunt foarte frumoase si pot fi montate peste tot, reusind sa aduca eleganta oricarui loc.

Astfel, avand atatea posibilitati pentru a aduce la viata cat mai bine macheta ta arhitecturala, parca ar fi pacat sa nu folosesti unele dintre elementele enumarate mai sus. Imaginatia este punctul cheie din aceasta experienta frumoasa care iti poate aduce bucurie, dar si venituri mari daca realizezi un proiect pentru targurile imobiliare.

Nu trebuie nici sa exagerezi, pentru a nu incarca prea mult spatiul, pentru a reusi sa evidentiezi cat mai bine constructia. Astfel, dupa ce te-ai gandit cam de cate alemente ai nevoie, va trebui doar sa le asezi in locurile prestabilite si sa finalizezi proiectul, fiind gata de expus si sa vorbeasca de la sine.

Daca ai nevoie de ajutor cu realizarea unei machete de arhitectura, ne poti contacta pe noi.

2022-08-09T11:06:04+03:00 august 9th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button