/Iluminarea machetelor arhitecturale

Iluminarea machetelor arhitecturale

Machetele de arhitectura reprezinta cea mai creativa metoda de a-ti comunica viziunea cu partenerii de afaceri sau clientii. De cele mai multe ori, un plan bidimensional nu are acelasi impact asupra acestora, fiind pierdute detalii importante despre amplasament, spatiul inconjurator, design si asa mai departe.

Insa, aspectul unei machete 3D poate fi imbunatatit semnificativ daca alegi sa folosesti elemente de iluminare. Cu ajutorul acestora, vei reusi sa adaugi o noua dimensiune, iar efectul asupra clientilor va fi mult mai mare.

De ce este esential sa folosesti elemente de iluminare la machetele de arhitectura?

  1. Iluminatul imbunatateste esetica

Indiferent ca vorbim de un specialist sau o persoana obisnuita, primul impact este intotdeauna cel mai important. Un model arhitectural poate fi realizat din cele mai bune materiale si in cel mai  profesionist mod,  insa daca macheta nu este iluminata corespunzator, aceasta va avea de suferit.

O lumina solitara nu este de ajuns, de aceea este indicat sa folosesti becuri LED pentru a decora fiecare element important al proiectului tau.

2.Ofera o viziune mai clara asupra proiectului

Camerele, balcoanele si intrarea pot fi echipate cu astfel de elemente, ajutand macheta sa fie insufletita si sa ofere clientilor o viziune mai clara asupra modului in care aceasta va arata finalizata. De asemenea, mediul inconjurator poate fi imbunatatit pe langa celelalte elemente de decor, deoarece cu ajutorul unor stalpi de iluminat vei putea pune mai bine in valoare ambianta.

3. Clientii vor vizualiza mai bine structura

De cele mai multe ori, o simpla schita nu poate reprezenta corect toate elementele pe care doresti sa le expui. Oricat de complexa sau detaliata ar fi, o persoana nu va putea sa vada si sa inteleaga perfect proiectul.

De aceea, un model 3D iluminat corespunzator va fi de mare ajutor, permitand oricarei persoane, cu sau fara experienta sa vizualizeze mai bine modul in care vor fi asezate cladirile, cum va influenta lumina naturala si cea artificiala design-ul final al proiectului etc.

4. Vei putea vinde mai usor lucrarea

Unul dintre cele mai mari avantaje si beneficii pe care o macheta de arhitectura cu sistem de iluminare ti le poate aduce este acela ca iti poate mari sansele de succes. Clientii vor fi impresionati de detaliile si de viziunea prezentata si se vor hotari mai usor sa investeasca in proiectul tau.

macheta arhitectura rezidential

O macheta de arhitectura iluminata cu ajutorul becurilor LED va prezenta mai bine  si va starni curiozitatea mult mai eficient decat o macheta arhitecturala simpla.

In ultimii ani, aceaste modele 3d au devenit una dintre cele mai bune forme de marketing imobiliar si au garantat de fiecare data succesul. Prin folosirea unei machete 3D iluminata adecvat vei putea sa iti expui mult mai bine planurile si sa prezinti clientilor si partenerilor de afaceri modul in care proiectul tau va arata la sfarsit. Ce ar putea fi mai convingator de atat?

2022-09-26T09:23:44+03:00 septembrie 26th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button