/De ce sa va prezentati cu o macheta de arhitectura in cadrul unui targ de imobiliare?

De ce sa va prezentati cu o macheta de arhitectura in cadrul unui targ de imobiliare?

Machetele de arhitectura sunt atat de versatile si ofera o experienta vizuala atat de captivanta, incat nu ar trebui sa va lipseasca din prezentarea pe care o veti face la un targ imobiliar. De multe ori, la astfel de targuri, ofertantii vin cu propuneri, schite 2D, fotografii si imagini care din pacate nu sunt suficiente.

De la stadiul de promisiune pana la stadiul final sunt inca multi pasi, iar potentialii clienti sau investitori trebuie sa scoata sume mari din buzunar.

Din fericire, va puteti ajuta de machetele arhitecturale realizate in stil modern pentru a atrage atentia tuturor celor prezenti la targul de imobiliare.

macheta prezentare targ imobiliar

De ce sa comandati o macheta de arhitectura pentru un targ imobiliar?

  • va fi mai usor sa va prezentati proiectul si ideile
  • potentialii clienti se vor opri in fata machetei si o vor admira, pentru ca noile machete arhitecturale sunt deosebit de frumoase si detaliate
  • clientii si potentialii clienti vor trece de bariera de “promisiune” si vor vizualiza mai usor imaginea finala a unui proiect imobiliar
  • pentru ca o macheta arhitecturala are elemente exerne detaliate (parcari, parcuri, locuri de joaca, stalpi de iluminat, masini, piscina etc), dintr-o data proiectul va capata dimensiuni mai realiste care il vor convinge pe un potential client sa se apropie mai mult de o idee
  • realismul machetelor de arhitectura este pus in evidenta si de un sistem de iluminat optional. Acesta poate pune in lumina perfecta un anumit proiect care va parea si mai atragator pentru clienti si investitori.
  • daca faceti o prezentare in cadrul targului imobiliar, veti putea sa va ajutati de aceasta macheta. Imaginati-va clientii care se vor roti in jurul machetei, admirand-o, iar dumneavoastra folosind aceasta macheta ca si suport pentru prezentarea pregatita.

De asemenea, subliniem faptul ca la noi puteti comanda o macheta de arhitectura acoperita de o cupola de protectie, pentru a impiedica depunerea prafului si a mizeriei pe elementele redate.

Folosim o multime de materiale de calitate, fixate cu atentie si imbinate in mod perfect pentru a reda cat mai fidel ideea si proiectul pe care doriti sa le propuneti in cadrul unui proiect imobiliar.

macheta arhitectura pentru targ imobiliare

Partenerul ideal pentru realizare machete de arhitectura

De ani buni, realizam machete de arhitectura si multe din acestea au fost folosite in cadrul targurilor imobiliare din Romania si chiar de peste hotare.

Echipa noastra foloseste cele mai noi si eficiente practici pentru a realiza machete de arhitectura cu un realism iesit din comun, foarte fiabile in timp, extrem de apropiate de ideile sau proiectul dumneavoastra.

Urmeaza sa mergeti la un targ imobiliar pentru a va prezenta un proiect maret?

Comandati acum o macheta de arhitectura si va garantam ca veti avea mai mult succes in randul celor prezenti.

2021-10-16T12:16:12+03:00 octombrie 16th, 2021|Categories: Machete|
Call Now Button