/TOP 5 Machete Cartiere Rezidentiale Bucuresti realizate de Blueprint Architecture

TOP 5 Machete Cartiere Rezidentiale Bucuresti realizate de Blueprint Architecture

Importanta machetelor de arhitectura pentru proiectele rezidentiale este incredibila. De aceea, o mare parte din proiectele noastre sunt cu si despre diferite proiecte rezidentiale. Suntem onorati ca am putut sa luam parte la o serie de proiecte de anvergura in Romania, proiecte arhitecturale complexe care au schimbat dramatic arhitectura zonelor in care au fost implementate.

Azi ne-am propus sa va aducem in atentie 5 din cele mai impresionante proiecte rezidentiale pentru care noi am realizat machete fidele, conform cerintelor clientilor nostri.

1. Macheta ansamblu Rezidential Kristal Residence

Proiectul cuprinde 22 de blocuri in cadrul ansamblului rezidential cu regim de inaltime mixt, parter plus 7 etaje şi parter plus 10 etaje. – peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple si duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei şi patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

macheta ansamblu rezidential

VEZI PROIECT

Spatiul verde in cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitecţii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un număr de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

2. Macheta Central Residence

Central Residence este un nou complex rezidential aflat in zona centrala a orasului Bucuresti. Complexul ofera acces facil catre centrul orasului si catre toate facilitatile notabile pe care orasul Bucuresti le ofera.

Complexul rezidential iti pune la dispozitie o colectie de cinci blocuri de apartamente moderne si distinse, proiectate conform standardelor de arhitectura si urbanism occidentale.

machete de arhitectura

VEZI PROIECT

Utilizarea unei machete de arhitectura in faza de constructie, de consolidare sau de restaurare contribuie la stabilirea celor mai bune optiuni de materiale, dar si la determinarea bugetului necesar implementarii proiectului mult visat.

3. Macheta arhitectura pentru Cartierul Rezidential Baneasa

Proiectul a fost de fapt o extindere a unui cartier rezidential din Baneasa, o zona de vaza a capitalei. Pe o arie foarte extinsa s-au proiectat blocuri cu 5 nivele + parter. Macheta realizata pentru acest proiect a fost la scara 1:500 si pentru ea am folosit plexiglass debitat laser, vopsit exact in nuantele solicitate de proiectant.

VEZI PROIECT

Pentru accentuarea realismului machetei, am folosit mai multe elemente de anturaj: masini, vegetatie, pomi, iar pentru iluminare am proiectat doua circuite, unul pentru interior si altul pentru exterior. Macheta de arhitectura pentru Cartierul Rezidential Greenfield Baneasa a fost creata in 30 de zile de catre 5 arhitecti.

4. Macheta Cartier Rezidential Arbo Residence Mogosoaia

Iata un alt proiect de anvergura pentru care ne-am bucurat sa realizam o macheta foarte detaliata si complexa. Scopul realizarii acestei machete a fost de a prezenta ofertele imobiliare potentialilor clienti in cadrul mai multor targuri imobiliare.

VEZI PROIECT

De data aceasta, macheta a fost realizata la scara 1:150, conform cerintelor dezvoltatorului si a fost finalizata in 45 de zile. Ca si materiale, s-au folosit plexigras alb pentru cladiri, elemente de anturaj: masini, vegetatie, copaci, gazon, oameni. De asemenea, macheta a fost pusa in lumina de un sistem de iluminare interior- exterior. Toate acestea au injectat mai mult realism intregii lucrari.

5. Macheta Imobiliare Cartier Militari Residence

Zona Militari a Bucurestiului a suferit o serie de transformari in ultimii ani, in special prin dezvoltarea cartierului rezidential de anvergura Militari Residence. Ne bucura faptul ca am putut lua parte si la acest proiect frumos pentru care am realizat o macheta conform cerintelor. Aceasta macheta a cuprins atat blocurile de locuit, cat si Aqua Garden, Gradinita, cladirea Ballroom, Clubul Spa si zona de Wellness.

VEZI PROIECT

De asemenea, nu au fost omise spatile de relaxare si joaca pentru copii. Macheta a fost iluminata frumos si acoperita cu o cupola de plexiglas pentru a impiedica depunerea prafului. A fost folosita la o multime targuri imobiliare unde potentialii clienti au putut vedea detalii despre viitorul proiect, sa-si aleaga apartamentul perfect in blocul dorit sau sa afle mai multe detalii si raspunsuri la intrebari variate.

Acestea sunt doar 3 proiecte de cartiere rezidentiale la care am colaborat. Pentru a descoperi si alte proiecte pentru ca Blueprint Architecture a realizat machete arhitecturale impresionate click AICI

2021-08-02T13:44:18+03:00 august 2nd, 2021|Categories: Machete|
Call Now Button