/Machete de instalatii industriale

Machete de instalatii industriale

Machetele de arhitectura sunt instrumente vitale pentru orice arhitect sau investitor, frecvent utilizate in procesul de creatie deoarece sunt o reprezentare fidela a proiectului ce urmeaza a fi construit.

Cu ajutorul acesteia, constructia, indiferent de marimea sau dificultatea ei va putea fi analizata indeaproape si perfectionata astfel incat sa indeplineasca chiar si cele mai exigente standarde. Machetele de instalatii industriale sunt printre cele mai complexe tipuri de modele, acestea avand nevoie de o atentie mult mai accentuata la detalii fata de proiectele rezidentiale.

De cele mai multe ori, aceste machete industriale reproduc intr-un mod realist o facilitate industriala si procesul de productie si logistica, reusind in acest fel sa exemplifice eficient fluxul de lucru al operatiunii.

macheta industriala platforma

Aveti un proiect pe care doriti sa-l duceti la un cu totul alt nivel?

contact

  • Machetele de instalatii industriale – un instrument esential pentru proiecte complexe

Machetele industriale prezinta de cele mai multe ori provocari dificile pe care atat arhitectii, cat si constructorii trebuie sa le aiba in vedere. Una dintre cele mai mari beneficii pe care aceste modele le ofera este acea de a reprezenta fidel echipamentele tehnologice utilizate in procesul de fabricare, dar si a modului in care acestea isi desfasoara activitatea.

Eficienta si siguranta sunt elemente ce au o importanta foarte mare in astfel de facilitati, de aceea trebuie respectate anumite regulatii ce pot ingreuna procesul de creatie. Prin crearea unei machete industriale, fluxul de lucru va fi optimizat, reusind in acest fel sa fie rezolvate anumite blocaje ce ar putea sa micsoreze semnificativ performanta operatiunii si a productivitatii angajatilor.

macheta industriala

Cu ajutorul acesteia, vor putea fi eliminate din timp aspectele daunatoare si vor putea fi scazute costurile legate de constructie, fiind o modalitate mult mai ieftina in comparatie cu modificarile care ar fi fost necesare in timpul constructiei propriu zise.

Cateva exemple de machete de instalatii industriale sunt:

Platforma Extractie Gaze Naturale din Mare

Proiectul reprezinta o platforma de extractie a gazelor naturale din mare, clientul dorind sa evidentieze in macheta traseul pe care conducta de gaze il urmeaza de la extractia propriu-zisa din largul marii, pana cand resursele sunt prelucrate, inmagazinate si transportate. Conductele au fost realizate din cablu de cupru, care a fost vopsit in galben, acesta fiind codul de culoare pentru tevile de gaze. Toate conductele care traverseaza platforma au fost asezate pe structuri suport, exact ca in realitate.

Macheta statie de reciclare deseuri

Echipa de realizare a machetei a urmarit cu strictete reprezentarea proiectului, incluzand zonele importante, respectiv cladirea principala, birourile si spatiile de parcare. Ca si sistem de iluminare, au fost instalate lumini cu leduri conectate la un singur sistem de circuite.

Machete Fabrici & Depozite

Fabrica va avea o capacitate de reciclare a aluminiului de 75.000 tone anual, va crea 80 de noi locura de muncă şi va genera conform estimărilor, o cifră de afaceri de 75 milioane Euro. Acest proiect va fi o premieră în România şi va utiliza cea mai recentă tehnologie pentru procesarea aluminiului. Implementarea acestui proiect va stimula populaţia să colecteze şi să sorteze produsele din aluminiu.

Desi machetele de arhitectura sunt folosite in mare parte pentru proiectele imobiliare si ansamblurile rezidentiale, acestea sunt utilizate cu succes si in diferite sectoare industriale. Indiferent de domeniul de activitate, atata timp cat este necesara construirea unei structuri de orice fel, o macheta de arhitectura va fi esentiala in prezentarea proiectului clientilor.

Machete Centrale electrice

Instalatiile industriale sunt proiecte complexe ce au nevoie de o atentie deosebita mai ales inainte de inceperea constructiei. O macheta de arhitectura este cea mai buna solutie pentru a rezolva o multitudine de probleme, dar si de a comunica mai eficient cu celelalte parti implicate, oferind in acest fel arhitectilor, dar si investitorilor oportunitatea de a crea o facilitate profitabila care sa exceleze din toate punctele de vedere.

 

2023-04-14T10:34:40+03:00 aprilie 14th, 2023|Categories: Machete|
Call Now Button