/Machete Interactive

Machete Interactive

Machetele de arhitectura sunt cea mai buna modalitate prin care un arhitect sau un investitor isi poate expune viziunea intr-un mod usor de inteles, fiind solutia preferata atunci cand trebuie prezentat un proiect, indiferent de complexitate.

Mai ales in cazul machetelor industriale, numarul de cladiri, anexe, facilitati de productie si multe alte elemente asemanatoare trebuie reprezentate astfel incat sa poata fi intelese chiar si de catre cei care nu au cunostinte in domeniu.

Pentru a realiza acest lucru si a crea un instrument de marketing performant, tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca machete de arhitectura interactive, acestea fiind unele dintre cele mai noi, dar si mai impresionante modele care pot fi construite.

  • Machetele interactive – cheia unei comunicari complete

Machetele interactive sunt modele cu ajutorul carora potentialii clienti pot observa mai usor facilitatea ce urmeaza a fi construita, dar si sa studieze indeaproape procesul tehnologic si alte elemente reprezentative.

Interactivitatea pe care acestia o pot experimenta poate fi simpla, de la permiterea aprinderii catorva lumini LED pentru a ilumina anumite parti din macheta, pana la introducerea unor elemente mai complexe, precum adaugarea unor motoare de mici dimensiuni ce vor facilita miscarea unor piese specifice procesului tehnologic, precum benzi transportatoare sau panouri solare ce au abilitatea de a se roti dupa soare pentru a maximiza eficienta energetica.

Prin implementarea acestora, clientii vor putea sa interactioneze fizic cu modelul si sa examineze cu atentie asezarea cladirilor, desfasurarea planului propriu zis, dar si tehnologia ce urmeaza a fi utilizata in proiect.

macheta ferma fotovoltaice

Una dintre cele mai usoare, dar si eficiente moduri prin care o macheta poate profita de un nivel mai inalt de interactivitate este prin alegerea unui model demontabil. O astfel de macheta va avea avantajul de a permite publicului sa observe nu doar exteriorul facilitatii industriale, ci si interiorul.

Prin indepartarea acoperisului, un arhitect va putea sa profite de dimensiunea interioara si sa amenajeze spatiul interior cu mobilier si piese de tehnologie specifice pentru a reprezenta intr-un mod cat mai realist intreaga operatiune.

machete Benzi transportoare

Machetele de arhitectura industriale sunt un instrument de marketing important nu doar pentru investitori, ci si pentru clienti. Cu ajutorul acestora va putea fi realizata o comunicare eficienta, iar daca este ales un model interactiv, interesul publicului va fi accentuat semnificativ, reusind in acest fel sa creasca considerabil sansele de succes.

2023-04-22T10:36:37+03:00 aprilie 22nd, 2023|Categories: Machete|
Call Now Button