/Machete Parcuri fotovoltaice – Panouri Fotovoltaice

Machete Parcuri fotovoltaice – Panouri Fotovoltaice

Machetele de arhitectura sunt folosite de multi ani in nenumarate sectoare industriale, avand capacitatea de a ajuta atat potentialii clienti, cat si investitorii sa inteleaga mult mai bine toate detaliile investitiei decat un plan bidimensional.

In ultima perioada o cerere din ce in ce mai mare a venit si din partea persoanelor care dezvolta si construiesc parcuri fotovoltaice, dorind sa ofere mai multe detalii proiectului, putand in acest fel sa observe cum vor fi montate, dar si sa gaseasca solutii pentru a beneficia de cat mai mult spatiu.

Parcuri fotovoltaice in camp

Exista multe solutii pentru realizarea unui parc fotovoltaic intr-un mod ingenios, insa trebuie sa lucrezi cu o firma de specialitate care sa te poata ajuta sa gestionezi cat mai bine spatiul.

Terenurile agricole acoperite de panouri fotovoltaice au devenit o normalitate in ziua de azi, fiind un mod excelent de a produce energie electrica intr-un mod prietenos cu mediul inconjurator, dar si gratuit.

macheta ferma fotovoltaice

Datorita inventivitatii si capacitatii de a maximiza terenul, acum exista si optiunea de a le suspenda si automatiza, putand beneficia in acest fel de eficienta solara maxima, lucru ce poate fi realizat cu ajutorul unor axe ce se vor roti in functie de pozitia soarelui la ore prestabilite.

Avand in vedere faptul ca sistemul fotovoltaic va fi suspendat, terenul iti va oferi un avantaj suplimentar, putand fi folosit si in alte scopuri comerciale precum:

  • umbrar pentru animale sau culturi;
  • folosirea terenului in alte scopuri pentru a suplimenta veniturile.

Cum te pot ajuta panourile solare automatizate?

Este cunoscut faptul ca un panou solar stationar poate capta energia solara aproximativ 4 – 5 ore pe zi (media anuala). Avand functia de a se roti dupa soare, lumina captata va fi la capacitate maxima, putand dubla cu usurinta cantitiatea de energie furnizata.

O macheta de arhitectura te poate ajuta sa vizualizezi mult mai bine ceea ce vrei sa construiesti si sa observi beneficiile economice si nu numai pe care terenul neocupat ti le poate oferi.

macheta Ferma solara

Machetele de arhitectura se pot realiza in diferite dimensiuni, avand optiunea de a le transporta oriunde pentru a putea fi prezentate inaintea investitorilor sau la expozitiile de profil. Acestea sunt create din materiale de cea mai inalta calitate, special pentru a nu se deteriora in timp.

O firma care produce machete de arhitectura te va putea ajuta sa iti vezi visele mai repede decat ai crede, fiind primul pas esential catre succesul pe care il meriti.

2023-02-07T09:42:50+03:00 februarie 7th, 2023|Categories: Machete|
Call Now Button