/Din ce materiale se pot realiza machetele de arhitectura?

Din ce materiale se pot realiza machetele de arhitectura?

Noi realizam machete de arhitectura dintr-o varietate de materiale. Atunci cand alegem materialele de lucru, avem intotdeauna in vedere functionalitatea machetei: ne dorim ca ea sa fie cat mai rezistenta, sa fie atragatoare din punct de vedere vizual, sa fie fidela cu ceea ce ne comunica un client, sa fie cat mai realista.

Desi exista un pachet de materiale pe care le folosim mai tot timpul, alegem materialele in functie de proiectul respectiv. Inainte de a porni in realizarea unei machete, ne gandim intotdeauna ce materiale se preteaza cel mai bine pentru crearea proiectului respectiv si luam in considerare chiar si stadiul in care se afla procesul pentru care este nevoie de macheta.

piese debitare laser

Iata care sunt materialele pe care le folosim de multe ori

Carton. Acesta poate avea diferite culori si finisaje. Este usor de taiat si de modelat, asa ca il preferam pentru foarte multe proiecte. Cartonul in mai multe straturi este rezistent si poate sustine cu usurinta alte materiale si elemente de structura.

Lemn. Folosim in realizarea machetelor mai multe tipuri de placi de lemn. Acesta este un material care se debiteaza usor, este relativ ieftin si se gaseste intr-o varietate mare. De asemenea, este practic, functional, rezistent si se lucreaza usor cu el. Poate fi integrat cu usurinta in foarte multe proiecte de machetare.

Foi de spuma. Aceste foi din spuma pot avea diverse grosimi, sunt usor de taiat si sunt robuste. Le incorporam des in machetele arhitecturale pe care le realizam in functie de cerintele proiectului.

Pluta. Mai exact, folosim foi de pluta pentru machetele 3D. Acestea sunt mai flexibile in comparatie cu placile de spuma si de asemenea sunt usor de manipulat. Sunt interesante pentru ca pot oferi un element de textura unic pentru anumite modele arhitecturale unde se urmareste acest lucru.

Metal. Atunci cand vine vorba despre construirea unor structuri pentru machetele de arhitectura si despre demonstrarea finisajelor pe modelul realizat, metalul este cu adevarat un material excelent. Folosim cupru si aluminiu, dar exista si alte metale la care putem apela de multe ori.

materiale machete

In afara de acestea, exista si alte materiale de care putem avea nevoie pentru anumite machete arhitecturale. Datorita experientei pe care o avem in acest domeniu, va asiguram ca alegem de fiecare data cea mai buna varianta.

Punem pret pe calitate, motiv pentru care machetele noastre arhitecturale sunt functionale, rezistente, cu finisaje frumoase, cu taieri precise, cu multe elemente realistice.

Suntem aici, entuziasti si disponibili pentru orice nou proiect de realizare machete arhitecturale 3D.

Contactati-ne cu incredere!

2022-01-10T13:08:20+03:00 ianuarie 4th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button