/Obiecte ce vin in ajutorul machetelor de arhitectura

Obiecte ce vin in ajutorul machetelor de arhitectura

Obiecte găsite în natură și în industrie

Pentru a reprezenta arbori și arbuști sau pentru a reproduce elemente la un nivel mai mare, precum automobile, faruri sau mobilă, dar totodată și pentru unele elemente constructive (de exemplu, șezlonguri) se pot introduce elemente din domenii total diferite. Pentru aceste obiecte găsite se poate devolta cu mare ingeniozitate reunirea unei colecții ample care are rolul de a ușura construcția machetei.

Lumea organică ne aprovizionează cu multe elemente, mici rămurele, florile uscate sau crengile unor plante, care pot fi distribuite diferit. De asemenea, putem căuta elemente similare în lumea componentelor electrice, de modelare navală și a trenurilor în miniatură.

Obiecte mici

Între materialele mici cele mai importante se numără acele, ținte, firele de nailon, funii împletite, funii, întinzătoare de cablu  mici, inele și greutăți ca cele găsite în magazinele cu articole de pescuit și totodată hârtie autocolantă și folii colorate (palete) de diferite lățimi și culori.

De ace și ținte  nu avem nevoie doar pentru fixarea pieselor pe parcursul construcției, ci putem chiar să le utilizăm pentru a realiza forme

Cu funiile de nailon se reprezintă structurile cablelor și mai sunt folosite la delimitarea străzilor, drumurilor și suprafața machetei de lucru. Funiile cele mai subțiri, cu o grosime între 0,10 mm și 1,0 mm, precum și o gamă amplă de funii împletite se pot găsi în magazinele cu articole de pescuit. Întinzătoarele de cablu mici, adecvate pentru construirea machetelor se găsesc în magazinele de modelare.

Cu role de hârtie autoadezivă de 0,5 mm lățime sau chiar mai mult, și de diferite culori, se pot reproduce desprinderile de pe tâmplăriile cu suprafețe de sticlă.

2018-03-30T09:09:12+03:00 martie 30th, 2018|Categories: Applications, Company, Machete, Tutoriale Machete|
Call Now Button