/Randarile 3D pentru afacerile imobiliare

Randarile 3D pentru afacerile imobiliare

Randarea 3D este un instrument de aur pentru arhitecti si pentru executarea proiectelor de anvergura. Este extrem de util ca arhitectii sa contureze structura unei cladiri si sa afle in avans cum va arata o cladire sau un ansamblu de cladire la final. Designerii 3D si proiectantii isi aduc o contributie considerabila atunci cand vine vorba de crearea virtuala a proiectelor imobiliare.

Principalul avantaj al randarilor 3D este ca ofera clientilor multumire si convingere intr-un anumit proiect, pentru ca stiu din dinainte cum vor arata proprietatile lor. Vizualizand acest design realist (machete arhitecturale) ei pot decide cu usurinta ce decizii sa ia in etapele ulterioare.

Randari  3d interior

Randarile interioare cuprinde proiectatea a tot ceea ce este in interiorul casei: usi, mobilier, covoare, dormitoare, living, bai etc. Clientii isi pot vizualiza in avans proprietatile, iar designerii si dezvoltatorii proiecteaza cu usurinta cele mai bune variante de amenajare.

randare 3d salon

Randari 3d exterior

Pe de alta parte, randarile 3D de exterior include lucruri de proiectare care se afla in afara cladirilor, dar in incinta. In general se proiecteaza fatadele, gradinile, terasele, verandele si multe altele.

Estetica exteriorului este foarte importanta pentru imbunatatirea generala a proprietatilor imobiliere. Frumusetea exterioara da sens unei proproprietati. Desi in mod normal oamenii pun accentul pe designul interior elegant, si designul exterior este la fel de important cand vine vorba de proiecte imobiliare spendide.

randare 3d bloc locuine

Iata avantajele randarilor 3D pentru afacerile imobiliare:

  • Instrument de atragere a clientilor

Oricare ar fi produsul sau serviciul vandut, multumirea clientului este ceva ce are propritate atunci cand vine vorba de afaceri. In domeniul imobiliar este foarte greu sa vinzi o idee pentru care sa ceri multi bani. Lucrurile se schimba cand ii prezinti omului imagini fotorealiste. De aici, discutiile vor curge mult mai usor.

  • Precizie in prezentari si proiecte

Daca schitele 2D sunt dificil de interpretat si uneori lasa loc erorilor, acest lucru este eliminat in cazul randarilor 3D. Randarile de arhitectura nu doar ca produc imagini realiste, dar asigura si dimensiuni precise, forme uimitoare si tot ce este necesar pentru a infatisa o perspectiva de design magnifica.

  • Optimizarea designului

Inainte de randari, proiectantii aveau sarcini istovitoare si extrem de consumatoare de timp. In schimb, randarile 3D fac ca toata aceasta munca sa fie mult mai lina si mai eficienta, cu un rezultat perfect.

randare piscina

  • Design prietenos cu marketingul

Dupa realizarea randarilor, accentul principal cade pe promovarea designului spre vanzare. Cheia pentru a convinge potentialii clienti se bazeaza exclusiv pe experienta clientilor cu designul respectiv. Cu cat o randare este mai detaliata si mai frumoasa, cu atat are mai multe sanse de a vinde proiectul respectiv. Acest lucru ofera o experienta imbunatatita clientilor si creste sansele de vanzare a proiectului.

Daca va desfasurati activitatea in domeniul imobiliar si aveti nevoie de un serviciu de modelare arhitecturala 3D (machete de arhitectura si randari 3D) puteti avea incredere in noi. Va garantam servicii de calitate pentru imobilele dezvoltate, astfel incat sa va puteti incanta clientii inca din faza de proiect.

2021-07-21T18:36:50+03:00 iulie 21st, 2021|Categories: Machete, Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button