/La ce scara se pot realiza machetele de arhitectura?

La ce scara se pot realiza machetele de arhitectura?

Concurenta pe piata imobiliara a devenit o lupta stransa intre dezvoltatori pentru a-si etala viitoarele proiecte in cele mai mici dealii. Astfel, o macheta arhitecturala realizata intr-un mod profesionist alaturi de echipa noastra te poate scoate in evidenta si atrage asupra proiectului tau privirile curiosilor care se pot transforma imediat in cumparatori.

Machetele de arhitectura au evoluat in ultimii ani precum tehnologia. Sunt o buna sursa de a inspira si a te folosi de aceasta pentru a impresiona viitorii clienti. Constructiile sunt o investite mare, de aceea o astfel de macheta te poate ajuta sa observi mai in detaliu toate aspectele si modificarile pe care vrei sa le faci inainte de a incepe constructia proiectului tau.

Calitatea si perfectiunea ne reprezinta

Folosim cele mai bune materiale, iar imbinarea lor este de cea mai buna calitate. Indiferent de tipul de proiect punem pasiune in ceea ce vrem sa realizam. Ca vorbim de o casa sau un ansamblu rezidential de vile sau blocuri, noi oferim intotdeauna un proiect perfect pentru tine. De asemenea, iluminatul proiectelor tale este important, dand o nota aparte constructiilor, strazilor si parcurilor din jurul complexului tau.

Macheta Hotel din Saturn

La ce scara se pot realiza machetele de arhitectura?

De regula, machetele de arhitectura sunt facute la orice scara doreste clientul – bineinteles nici 1:1, asta ar insemna cladirea propriu zisa. Majoritatea proiectelor noastre au fost realizate la o scara de 1:50, 1:100, 1:150, 1:200, acestea fiind dimensiuni foarte bune pentru a observa detaliile, cat si de transportat macheta atunci cand este cazul.

In functie de complexitatea proiectului pe care il ai in vedere, te putem consulta in vederea alegerii celei mai bune dimensiuni, pentru a iesi in evidenta cu proiectul tau si pentru o observare buna si clara a detaliilor din macheta.

Aceste machete nu pot fi folosite doar in cazul afacerilor cu ansamburi rezidentiale, ci pot fi oferite cadou pentru persoanele dragi sau celor care au ca si hobby arhitectura. O macheta pentru cei dragi poate impresiona si va putea fi observata si laudata mult timp de la achizitia sa.

Macheta Arhitectura Ansamblu Rezidential

De regula, scara la care se realizeaza aceste machete este si in functie de marimea proiectului pe care doresti sa il dezvolti. In cazul in care vrei sa realizezi un bloc, acesta poate fi facut la o scara de 1:200, iar pentru ansamblurile mari rezidentiale, spre exemplu cartiere mari de vile, ele pot ajunge pana la 1:1000, cu posibilitatea proiectarii separate a catorva case la o marime mai mare pentru a putea observa mai bine locuinta.

Machetele realizate la o scara de 1:1000 evidentiaza foarte bine cum vor arata cartierul, strazile, aleile cat si pozitionarea vilelor pe intreg terenul disponibil pentru constructie. Machetele pot ajuta foarte bine atat constructorii, cat si arhitectii pentru a modifica sau adauga planului de executie mai multe detalii care se pot face greu ulterior, dupa finalizarea constructiei propriu zisa.

Macheta Rezidential Cluj

Cum ne ajuta o macheta de arhitectura ?

  • ne ajuta sa intelegem mai bine proiectul cat si dimensiunile acestuia;
  • este cea mai economica metoda de a studia evetualele probleme, acestea putand fi solutionate usor inainte sa fie construit proiectul;
  • publicitate – o macheta bine realizata poate atrage potentiali cumparatori;
  • marketing la targuri de imobiliare – impresionarea posibililor clienti si intelegerea proiectului ce urmeaza a fi dezvoltat, pentru ca decizia lor sa fie prompta si sa inteleaga cat mai bine ceea ce vor achizitiona.

Firma noastra va poate ajuta sa realizati machete de arhitectura la ce scara doriti, pentru a putea vedea cat mai bine toate detaliile.

2022-06-10T11:20:40+03:00 iunie 10th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button