/Sfaturi despre cum sa vinzi case

Sfaturi despre cum sa vinzi case

Vanzarea unei case implica anumiti pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a efectua tranzactia cat mai rapid si eficient pentru tine. Motivele pentru vanzarea unei case depinde de fiecare, unii pleaca catre un job mai bun si isi muta domiciliul, altii nu mai vor apartament si vor o casa mare cu o curte frumos amenajata. Exemple sunt multe, dar ceea ce este important este cum sa te pregatesti de acest proces, pentru a beneficia cat mai mult in urma vanzarii de case.

cum sa vinzi case

Cum stabilim pretul casei?

Pretul unei case nu este usor de stabilit. Fiecare dintre noi incercam sa evaluam locuinta noastra cat mai bine pentru a iesi pe plus. Insa sentimentele personale pot ajuta in privinta majorarii pretului, ceea ce este gresit. O optiune buna pentru a afla cat valoreaza aproximativ casa pe care vrei sa o vinzi este de pe internet. Acolo poti gasi alte locuinte din apropiere care indeplinesc aceleasi criterii ca si ale tale.

Bineinteles, unele case pot fi reamenajate in alte feluri mai luxuriante sau poate proprietarii chiar nu au invetit deloc in acestea. In functie de rezultatele obtinute de pe internet, poti vorbi si cu un agent imobiliar pentru a te ajuta sa estimezi cat mai bine valoarea acestora.

macheta detalii interioare vila

Amenajarea locuintei inainte de vanzare

Pregatirea casei pentru vanzare este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. O casa curata, aerisita si fara mirosuri, va atrage mult mai bine interesul vizitatorilor pe care ii vei avea.

Se pot face si reamenajari pentru infrumusetarea locuintei, dar de regula viitorii proprieteri vor schimba si ei la randul lor anumite aspecte, fiecare avand alta viziune asupra modernizarii unei casei. Indicat, daca vrei sa investesti inainte de a o vinde pentru a atrage clientii, ar fi sa zugravesti pentru ca totul sa aiba un aspect proaspat si curat.

Investitiile masive in gresie, faianta, parchet nu sunt foarte utile, fiind si foarte costisitoare. In plus, nu vei avea siguranta ca viitorii cumparatori vor aprecia design-ul ales de tine. In momentul in care vor incepe vizionarile pentru casa ai grija sa fie curat in permanenta, mai ales in baie si bucatarie.

Macheta Piscina Casa

Agentie imobiliara sau pe cont propriu?

O agentie te poate ajuta mai ales in cazul in care ai un ansamblu rezidential. Veti fi sfatuit sa colaborati cu o firma profesionista in vederea realizarii unei machete de arhitectura pentru ca agentii sa poata explica mult mai bine clientilor care sunt avantajele locuintelor.

O astfel de macheta poate detalia toate aspectele cladirii, cat si a punctelor de atractie din jurul acesteia. Este un mod bun de ati prezenta proiectul, dar si modern, adaugand un procent important in decizia pentru clienti, in vederea cumpararii.

O macheta de arhitectura poate contine elemente de atractie vizuala in functie de preferintele clientului. Se pot adauga sisteme de iluminat pentru a iesi in evidenta, dar si parcul din jurul blocurilor cu pomi, gazon si cateva banci, pentru ca viziunea potentialilor cumparatori sa prinda contur.

Aceasta macheta arhitecturala, in urma unor cercetari, s-a stabilit ca poate influenta cumpararea sau vanzarea in proportie de 70% fata de planurile traditionale, ceea ce este un procent urias. Fiecare dintre noi dorim sa vindem cat mai rapid, la un pret cat mai bun pentru a reinvesti rapid in ceea ce dorim.

O macheta de arhitectura te poate ajuta sa vinzi mult mai eficient ansamblul rezidential sau chiar locuinta proprie.

2022-07-07T10:34:30+03:00 iulie 7th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button