/In cat timp se poate realiza o macheta de arhitectura

In cat timp se poate realiza o macheta de arhitectura

De cativa ani, ansamburile rezidentiale au inceput din ce in ce mai mult sa aplice pentru realizarea machetelor arhitecturale. Sunt potrivite pentru toata lumea care doreste sa isi construiasca o casa, pentru dezvoltatori cat si pentru cei pasionati.

In cat timp se poate realiza o macheta?

Timpul este pretios pentru tine. De aceea facem totul perfect, repede, dar cu atentie. Timpul este diferit pentru fiecare proiect realizat, in functie de detaliile pe care acesta le are. Marimea proiectul este un punct cheie in realizarea unei machete de arhitectura.

Astfel, o vila se poate realiza mult mai repede decat un bloc. La fel si in cazul ansamblurilor rezidentiale, unele avand de la 2 blocuri la zeci de astfel de constructii sau cartiere de vile care pot ajunge pana la peste 100 de astfel de unitati.

De aceea, pentru a-ti putea spune care este timpul de realizare pentru macheta proiectului tau, te rugam sa ne contactezi pentru a ne cunoaste si pentru a-ti oferi toate raspunsurile la intrebarile pe care le ai.

Ce mai putem realiza pentru tine?

Machetele 3D sunt cele mai populare si cele mai recomandate in vederea expunerii lor publicului larg. Pe langa aceste mini constructii, te putem ajuta si cu randari de animatii, randari exterioare cat si cu randari interioare. Acestea sunt folosite in discutiile cu arhitectii, fiind usor de vizualizat.

De asemenea, pot fi trimise proiectantilor sau constructorilor sub forma de “filmulete”, pentru ca acestia sa se poata ghida mai usor in actiunile intreprinse si pentru a intelege exact ceea ce vrei tu si poate nu poti exprima atat de bine in cuvinte.

Mai jos va prezentam cateva dintre proiectele noastre pentru a va face o idee asupra timpului de executie, in functie de complexitatea proiectului:

Macheta Imobiliare Cartier Rezidential Arbo Residence Mogosoaia

Aceasta macheta a fost realizata la o scara de 1:150 in decurs de 45 de zile. A fost un proiect complex, datorita detaliilor expuse pentru o prezentare cat mai prompta.

Pe langa constructiile care au beneficiat si de iluminat, dand un aspect cat ma realistic asupra structurii, au fost construite si sosele cu trotuare si parcuri amenajate, deoarece intotdeauna un spatiu verde in apropierea locuintei va fi un plus pentru viitorii cumparatori.

Macheta Tiriac Imobiliare Stejarii Country Club

Macheta Tiriac Imobiliare

Acest faimos club sportiv construit de Tiriac, numit Stejarii Country Club, a fost unul dintre cele mai frumoase si complexe proiecte realizate de echipa noastra, fiind gata intr-un termen de aproximativ 2 luni de zile.

Avand in vedere dimensiunea impresionanta a proiectului, dar si detaliile interioare, cat si cele exterioare, de la spatiul verde, parcari, terenuri de tenis si piscina, lucrarea s-a putut realiza cu ajutorul a cinci arhitecti, intr-un timp relativ scurt.

Macheta Fabrica Bergenbier Ploiesti

O macheta mica pentru un proiect impresionant. Asa a iesit in evidenta macheta realizata pentru fabrica Bergenbier din Ploiesti, aceasta fiind realizata intr-un timp relativ scurt de 21 zile avand in vedere dimensiunea si detaliile cuprinse.

De la depozite, spatiul verde, hala de productie, pana la silozuri pentru materia prima si iluminatul, toate sunt detalii care au facut-o sa fie o opera de arta, fiind expusa la intrarea in fabrica pentru a fi observata de toti vizitatorii.

Acestea sunt doar cateva exemple de care suntem mandri si am vrut sa iti evidentiem cu ajutorul lor timpul de lucru aproximativ pentru o macheta de arhitectura, in functie de complexitatea ei.

Pentru date mai exacte, nu ezita sa ne contactezi, pentru a putea elabora o oferta personalizata, pentru proiectul pe care doresti sa il dezvolti. Indiferent ca vorbim despre o casa, un ansamblu rezidential sau orice idee ti-ar veni, noi suntem aici sa te ajutam sa construiesti ceea ce tu visezi.

2022-05-21T10:01:52+03:00 mai 21st, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button