/Cadou de Craciun inedit – o macheta de arhitectura realistica

Cadou de Craciun inedit – o macheta de arhitectura realistica

Craciunul se apropie, iar anul acesta, daca nu stii ce cadou inspirat poti face cuiva, mai ales in medii de afaceri, iti recomandam machetele de arhitectura.

Noi am realizat de-a lungul timpului mai multe machete arhitecturale la comanda, pentru a fi oferite cadou in cadrul unor evenimente corporate si recomandam din plin o astfel de surpriza.

Pentru cine poti pregati un cadou de Craciun o macheta de arhitectura?

Pentru seful de la birou. Tot departamentul in care lucrezi poate participa la aceasta surpriza originala pe care sa o faceti sefului. De exemplu, daca lucrati intr-o fabrica, putem realiza o macheta de arhitectura cadou cu aceasta fabrica.

Daca lucrati intr-un magazin, puteti comanda o macheta arhitecturala cu acel spatiu. De asemenea, puteti face o macheta pentru o ferma, primarie, un centru comercial, un ansamblu de pensiuni etc.

  • Pentru un client fidel.
  • Pentru un partener de afaceri sau un colaborator important.
  • Pentru o persoana care iubeste foarte mult un anumit spatiu (un parc, un muzeu, o biblioteca, o casa anume etc).
  • Pentru partenerul de viata (de exemplu: o macheta a spatiului pentru prima intalnire), pentru parinti (casa parinteasca) sau pentru adolescenti (o macheta cu un trenulet) etc.

Ce fel de machete de arhitectura cadou putem realiza?

Puteam realiza machete de arhitectura pentru cladiri, hale, fabrici, depozite, ferme, gradinite si scoli private, clinici private, hoteluri si pensiuni, zone de productie, restaurante si magazine, parcuri, muzee, biblioteci, dar si machete arhitecturale de produs sau trenulete.

Practic la orice va puteti gandi in materie de constructie, putem sa transpunem ideea in oglinda, la scara mica, intr-o macheta arhitecturala cadou.

Exemple de machete de arhitectura cadou realizate de Blueprint Architecture

1. Macheta Parc Crangasi

macheta de parc

Am realizat aceasta macheta cadou pentru o persoana care iubeste foarte mult acest spatiu bogat in vegetatie. Pentru crearea machetei am folosit gazon sintetic si muschi sintetici de diferite nuante. Am facut mai multe vizite la fata locului si am folosit informatiile din Google Earth, pentru ca macheta sa fie cat mai fidela si realista.

Sistemul de iluminare a inclus stalpi de mici dimensiuni, cu lumini actionate prin Switch. Am dus la bun sfarsit acest proiect in doua saptamani, iar persoana care a primit acest cadou s-a bucurat nespus si a ales sa o afiseze in biroul sau.

2. Macheta fabrica Megasimitis Constanta

Machetă-Cadou Fabrica Megasimitis Constanța

O alta macheta cadou pe care am pregatit-o a fost cea a unei fabrici de panificatie de la Constanta. Angajatii fabricii s-au gandit la acest cadou inedit pentru managerul lor, care a fost extrem de incantat de idee.

Mentionam ca am realizat aceasta macheta fara sa avem un plan foarte bine definit, dar experienta si talentul echipei noastre si-au spus cuvantul. Am folosit in principal plexiglas, vopsit in diverse culori, iar imaginea finala a machetei a fost una foarte realista. A fost nevoie de 3 zile pentru a realiza urgent aceasta macheta cadou.

3. Macheta trenulet

Cand propunem machetele arhitecturale pentru cadouri inedite, nu ne gandim doar la cadourile din zona corporate. O astfel de macheta trenulet poate fi primita cu placere de o persoana care a lucrat toata viata la CFR si apoi a iesit la pensie sau pentru oricine iubeste traseele intortocheate ale trenuletului si peisajele superbe prin care acesta trece.

Diorame trenulete electrice

Am realizat o astfel de macheta in atelierul nostru, in decurs de mai multe luni, pentru ca a fost un proiect foarte minutios, cu multe detalii. La final, rezultatula fost impresionant: cu multe constructii, traseul trenuletului, forme ample de relief, poduri, circulatii carosabile si tuneluri, un sistem de iluminat cu mai multe butoane de activare.

Doriti sa faceti un cadou original de Craciun? Ce spuneti de o macheta de arhitectura realista?

Contactati-ne si oferiti-ne mai multe detalii despre ideea de surpriza pe care o aveti. Vom fi bucurosi sa participam la pregatirea unui cadou cu adevarat deosebit.

2021-11-23T12:49:20+03:00 noiembrie 23rd, 2021|Categories: Machete|
Call Now Button