/Unde puteti comanda o macheta de arhitectura pentru o fabrica?

Unde puteti comanda o macheta de arhitectura pentru o fabrica?

Doriti sa realizati macheta unei fabrici, a unui depozit sau alt spatiu industrial? Noi va putem ajuta. Blueprint Architecture pune in practica machete de arhitectura cu un grad de detaliu incredibil care servesc diverselor scopuri.

In portofoliul nostru exista machete de ansamblu, machete pentru biserici si locasuri de cult, machete pentru blocuri, case si vile, imobiliare, de urbanism si chiar pentru concursuri diverse. In afara de toate acestea, realizam la comanda machete de arhitectura personalizate pentru fabrici, hale, depozite si alte spatii industriale.

In general, aceste machete sunt speciale pentru ca redau blocuri mari pentru depozitare sau mai multe asocieri de cladiri care comunica intre ele, evidentiaza elemente industriale specifice si modul in care acestea se incadreaza in zona.

Daca aveti nevoie de o astfel de macheta de arhitectura pentru fabrica si doriti sa vedeti ce alte proiecte similare include portofoliul nostru, iata in continuare 6 modele arhitecturale pe care le-am realizat cu succes.

Machete de arhitectura pentru fabrici

1. Macheta de arhitectura fabrica Bergenbier – Ploiesti

Aceasta macheta detaliata poate fi in prezent admirata in holul fabricii Bergenbier, de catre angajati, colaboratori si vizitatori, ea fiind foarte utila si pentru orientarea in zona. Initial a fost prezentata publicului larg in cadrul unor expozitii, motiv pentru care a fost comandata cu o cupola de protectie realizata din plexiglas, pentru a impiedica depunerea prafului pe elementele sale. Am iluminat aceasta macheta cu ajutorul unui acumulator controlabil printr-un intrerupator.

2. Macheta fabrica Megasimitis – Constanta

Ce este specific acestei machete de arhitectura este faptul ca ea a fost realizata pentru a fi oferita cadou de catre angajati sefului lor. De aceea, a fost creata rapid (in doar 3 zile), fara fotografii si fara plan. Pentru realizarea ei, arhitectii nostri au folosit material plexiglas in diferite nuante, un mini sistem de ilumiare cu doua led-uri ce emit lumina calda, cu masini in parcare si chiar o placheta gravata cu mesajul “La multi ani”.

Machetă-Cadou Fabrica Megasimitis Constanța

3. Macheta de arhitectura Fabrica de Avioane – Ghimbav, Brasov

Iata o alta macheta de proportie pe care am realizat-o pentru Aerotec, fabrica de avioane de la Ghimbav. Aerotec este unul din furnizorii mondiali lideri in avioane militare si comerciale, iar de aceasta data compania a angajat Blueprint Architecture pentru a realiza o macheta de baza pentru dezvoltarea si productia de componente complexe pentru aeronave mari.

Cladirea va avea 26.000 de metri patrati, asfel ca macheta va fi realizata la scara de 1:500. Pentru realizarea ei am folosit material plexiglass, cu o baza din placa rigida din tabla groasa capabila sa sustina intreg proiectul maret. Macheta afiseaza atat cladirea fabricii, cat si parcarea, ambele fiind frumos iluminate.

4. Macheta de arhitectura pentru Fabrica Conphys – Ramnicu Valcea

Conphys este o tipografie, editura si fabrica de ambalaje, iar macheta realizata pentru acest proiect a fost la scara 1:200. In prezent poate fi admirata in zona de receptie birouri a fabricii din Ramnicu Valcea.

Macheta reprezinta tot perimetrul fabricii, inclusiv tipografia si cladirile industriale, toate fiind protejate de praf de o cutie din plexiglass. Pentru realizarea ei arhitectii nostri au folosit plexiglas albastru, MDF negru si forex alb. De asemenea, am inclus in macheta un sistem de iluminat, gazon sintentic si alte elemente de anturaj.

5. Macheta de arhitectura fabrica Adeplast – Ploiesti

Adeplast este un important producator de materiale de constructii din tara, iar macheta aceasta pe care am realizat-o pentru ei a fost pentru fabrica de la Ploiesti. In principiu, este un model 3d simplu care arata structura fabricii, cu 3 cladiri amplasate pe doua sectiuni de teren.

In atelierul nostru de machete arhitecturale, expertii nostri au creat acest model de fabrica, din PVC, cu o baza din placa de lemn, relativ subtire, dar suficient de rigida pentru greutatea intregului proiect.

Pentru machete de arhitectura pentru fabrici, fie ca este vorba despre un cadou cu totul deosebit sau de un proiect tehnic pentru diverse scopuri, ne puteti contacta oricand. Vom fi incantati sa realizam macheta perfecta pentru fabrica pe care o detineti sau administrati, indiferent de localitatea in care aceasta se afla.

2021-09-06T17:05:37+03:00 septembrie 6th, 2021|Categories: Machete|
Call Now Button