/Machete de arhitectura blocuri

Machete de arhitectura blocuri

Machetele pentru blocuri sunt acele constructii in miniatura care vor reflecta constructia exact cum va fi realizata. Acestea sunt create din diverse materiale in functie de proiectul tau si de complexitate.

Machete de arhitectura blocuri – avantaje

Avantajul major al acestor machete sunt benefice pentru investitorii care vor vedea mult mai bine constructiile putand astfel modifica anumite puncte cheie fara a pierde bani.

Un alt avantaj pentru viitori clienti care vor sa isi achizitioneze o locuinta vor putea intelege si observa mai in detaliu structura si felul in care va arata apartamentul, dar si cartierul la finalul constructiei.

O macheta realizata profesional a unui ansamblu rezidential poate reda nu numai blocurile ci si curtea interioara al acestui spatiu. Spatiul verde este foarte important intr-un astfel de proiect de cele mai multe ori fiind si un punct decisiv in achizitionarea spatiului de locuit.

De la banci, gazon si pomi decorativi un mic parc in incinta va fi un plus in convingerea clientiilor de a se muta in casa mult visata. Este o modalitate usoara de a face orice persoana interesata fara experienta in domeniu sa inteleaga si sa vizualizeze usor complexul, lucru mai greu de realizat doar cu un plan arhitectural.

In acelasi timp, nu doar cladirea in sine este important de expus, ci si cum se amesteca cu imprejurimile, cum se pot deplasa oamenii sau masinile in jurul cladirii si functiile adiacente acesteia. O macheta cu prezenta tridimensionala va oferi mult mai eficient detaliile necesare pentru a iti transmite viziunea clientilor intr-o maniera simpla si inteligibila.

Comunicarea este importanta in orice segment la vietii. Macheta de ansamblu iti permite sa comunici eficient cu investitorii, clientii, inginerii si arhitectii, astfel putand discuta, rectifica potentialele probleme, dar si modifica sau testa noi idei.

Machete blocuri – materiale si timp necesar

Pentru aceste tipuri de proiecte materialele folosite sunt de obicei din metal, pvc, plexiglass sau carton, iar timpul de executie este unul rapid in functie de solicitarile si proiectul pe care il aveti.

Mai jos vom prezenta 3 proiecte realizate din portofoliul nostru:

Macheta Metropolitan Residence Mihai Bravu

Macheta Metropolitan Residence

Aceasta macheta a fost realizata pentru una dintre cele mai ravnite zone ale Bucurestiului. Elementele de iluminat din interiorul machetei dau o nota aparte de realism evidentand o simulare pe timpul noptii.

Acest model are 9 etaje si 3 cladiri si este in apropierea tuturor punctelor cheie, facand o legatura rapida intre acestea, fiind un plus pentru achizitionarea acestei locuinte.

Macheta Sky Tower

macheta bloc

Acest proiect a fost realizat fara indoiala pana in la cele mai mici detalii, avand un aer modern atat la exterior cat si compartimentarea camerelor in interior.

Este un bloc de locuinte realizat din cele mai bune materiale si cu un design modern si atragator, acesta avand 10 etaje cu parter si subsol. Aici se regaseste o parcare subterana proiectata pentru a maximiza numarul de masini.

Macheta bloc locuinte

macheta bloc locuinte

Macheta de dimensiuni mari,a fost creata la o scara de 1:50. Aceasta a fost realizata astfel incat sa fie ansamblata la locul de destinatie, fiind compusa din doua bucati, cladirea propriu zisa si terenul pe care aceasta urmeaza sa fie asezata.

Materialele din care a fost conceput sunt plexiglass, pentru o rezistenta si precizie crescuta, precum si carton mucava. Pentru un efect si o impresie mai puternica, blocul a fost prevazut cu un sistem de iluminat, astfel incat sa poata fi admirat si seara.

Cum comanzi o macheta de bloc?

Iti putem oferi consultanta in vederea alegeri celei mai bune oferte pentru macheta ta oferindu-ti calitate si profesionalism.

Cu peste 15 ani de experienta si un numar impresionant de modele in portofoliu, ne-ar face placere sa ne contactezi pentru a face cunostiinta si a te ajuta sa gasesti exact ceea ce cauti.

2022-04-13T09:42:08+03:00 aprilie 13th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button