/Machete imobiliare

Machete imobiliare

Machetele sunt des folosite de catre dezvoltatori si nu numai pentru a ajuta mai bine clientii sau arhitectii in intelegerea mai buna a proiectului. Detaliile impresionante, dar si calitatea materialelor, au facut din acestea opere de arta.

Sunt un mod bun de a-i invata si pe studenti, se pot explica mult mai bine anumite trasaturi ale cladirilor, dar si estetica acestora. Machetele de arhitectura sunt adevarate instrumente si de marketing, ce pot atrage usor potentiali clienti, datorita detaliilor amanuntite care au fost facute sa fie cat mai reale posibil.

  • Ce sunt machetele de arhitectura?

Machetele de arhitectura sunt o reprezentare 3D a unei viitoare constructii pentru a va face o idee cat mai buna in privinta locuintei. Aceasta se realizeaza dupa planurile si desenele arhitectului. Pot fi reprezentate viitoarele cladiri la diverse scari, in functie de cerintele clientului.

Se pot adauga la cerere anumite accesorii precum alei, pomi, sistem de ilumitat, cat si parcuri pentru copii. In ultimii ani, toti marii dezvoltatori au inceput sa opteze pentru o astfel de macheta, aceasta ajutandu-i sa faca anumite modificari inainte de a incepe constructia propriu zisa.

Macheta Central District Lagoon City

Este o varianta mult mai ieftina decat sa se realizeze modificari dupa constructie, fiind necesare acte suplimentare, dar si buget pentru schimbarile aduse. Machetele de arhitectura se pot folosi cu succes si pentru vanzarea apartamentelor sau caselor din ansamblurile rezidentiale nou construite.

  • Cat timp dureaza realizarea unei machete?

Durata de realizare a unei machete de arhitectura poate fi diferita de la proiect la proiect. In functie de planul pe care il ai si detaliile pe care vrei sa le aduci in prim plan, putem face o estimare a timpului de executie. Putem evidentia cateva proiecte pentru a va face o idee in ceea ce priveste timpul de creare a acestor machete:

Cartier Rezidential Arbo Residence Mogosoaia

Macheta Imobiliare Cartier Rezidential Arbo Residence Mogosoaia

Macheta pentru acest cartier a fost realizata in decurs de 45 de zile si a fost creata la o scara de 1:150. A fost accesorizata cu iluminat, pentru o prezentare exeptionala, dar si cu sosele si alei pietonale, in vederea observarii mai atente de catre clienti, a spatiilor din jur.

Macheta Fabrica Bergenbier Ploiesti

Aceasta a fost realizata in 21 de zile, fiind un proiect mare, putem spune ca a fost facuta foarte repede. Datorita frumusetii acesteia si a complimentelor de peste tot, reprezentantii conducerii au ales sa o expuna pentru a le arata vizitatorilor, cum a inceput povestea lor.

  • Cat costa o macheta de arhitectura ?

Pretul poate varia in functie de complexitatea proiectului pe care urmeaza sa il construiesti. Detalile unui ansamblu rezidential sau cartier de vile poate influenta bugetul intr-un fel sau altul. Calitatea materialelor este exceptionala, aceasta rezistand cu succes la socurile din timpul transportului.

De aceea, recomandam tuturor celor interesati sa ne contacteze pentru a stabili toate detalile pentru a va face cea mai buna oferta.

  • De unde puteti comanda o macheta arhiteturala?

Avand un portofoliu de peste 700 de modele finalizate si 15 ani de experienta in machetare, putem spune ca am trecut prin toate. Oricum, ne plac provocarile si putem sa te impresionam cu proiectul pe care vrei sa il construiesti.

Ne laudam cu ansambluri mari precum Greenfield Baneasa, dar si cu unele mai luxuriante precum Tiriac Imobiliare Stejarii Country Club. Putem realiza orice tip de macheta arhitecturala in functie de proiectul pe care il ai. Poti accesa usor linkul de mai jos si ne poti contacta pentru o discutie in vederea detalierii produselor pe care le putem face pentru tine.

CONTACT

Machete au devenit des intalnite la targurile imobiliare fiind un mod mai eficient pentru a prezenta viitoarele constructii. Acestea au puterea de a atrage interesul cumparatorilor prin detaliile fine pe care le realizam.

O macheta realizata in stil modern si cu materiale calitative va spori vanzarile; astfel intr-un timp scurt vei putea incepe sa dezvolti o noua constructie dupa succesul recent.

2023-03-22T09:24:32+03:00 martie 22nd, 2023|Categories: Machete|
Call Now Button