/Alegeti randari 3D pentru succesul unui proiect de constructii

Alegeti randari 3D pentru succesul unui proiect de constructii

In prezent, piata imobiliara se afla intr-o continua crestere si schimbare, iar randarile 3D au devenit un instrument indispensabil pentru arhitecti, contractori si designeri.

Randarea 3D este o metoda ultra-moderna, interactiva si sofisticata, care ii ajuta pe proiectanti sa prezinte clientilor lor viziunea pe care o au.

In plus, randarile 3D, ca si machetele de arhitectura, sunt un ghid extraordinar de valoros pentru antreprenori si arhitecti in procesul de constructie.

Ce reprezinta randarile 3D?

O randare 3D finala va afisa o imagine realista care poate ajuta la demonstrarea unui proiect inainte ca acesta sa fie demarat. De aceea, el este foarte important pentru multe proiecte de constructii – case, institutii, proiecte rezidentiale, proiecte publice si private variate.

randare camera birou

De ce sunt atat de importante randarile 3D inainte de inceperea unei constructii?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa apelati la randari 3D inainte de startul propriu-zis al unui proiect de constructii. In primul rand, veti putea sa comunicati mai usor ideile complexe de proiectare.

Apoi, o randare 3D va deschide usa spre o viziune mai curprinzatoare a aspectului general al proiectului, poate ajuta contractantii, arhitectii si proiectantii sa rezolve eventualele problemele inainte de a fi prea tarziu.

Randarile 3D, ca si machetele de arhitectura, permit echipei sa imbunatateasca proiectele inainte ca acestea sa ajunga in etapa finala, cand e mai costisitor sa mai faci modificari.

Nu in cele din urma, randarile 3D va ajuta sa maximizati profiturile proiectelor de constructii, pentru ca clientii vor fi mai impresionati si dispusi sa investeasca intr-un proiect care nu e palpabil inca.

Pentru ca generarea de clienti potentiali este cruciala pentru proiectele rezidentiale, azi cel mai mare succes il au proiectantii care inteleg ca merita sa se foloseasca de randarile 3D pentru a ajunge mai usor la publicul tinta.

randare dormitor

Factori ce determina calitatea randarilor 3D 

Crearea randarilor 3D este un proces care necesita timp, implicare, experienta si talent, abilitati si cunostinte extinse.

Atunci cand alegeti o firma de randare 3D, acordati atentie urmatoarelor detalii:

  • iluminarea – ar trebui sa fie naturala, cu umbre de diferite intensitati
  • nivelul de detaliu – aici, important este ca obiectele sa fie redate ca in viata reala, pentru ca finisajele sa arate realist si profesionist
  • unghiuri – ar trebui sa fie pozitionate cu atentie, ca intr-o fotografie (nu intr-o pozitie nefireasca, ce poate distrage atentia privitorului). In cazul randarilor exterioare, proiectantul ar trebui sa include trotuarul si strazile, marginile dintre suprafetele pavate si amenajate etc.
  • fete umane – randarile 3D de inalta calitate includ si oameni, detaliu care ofera un plus de naturalete intregii imagini. Aici, arhitectii nostri vor acorda o atentie deosebita echilibrarii culorii, contrastului si saturatiei.

Doriti sa colaborati cu profesionisti in randari 3D computerizate sau in realizatea machetelor arhitecturale 3D?

Contati pe noi. CONTACT

Intelegem perfect cat de importante pot fi aceste instrumente pentru proiectul dumnevoastra si va asiguram ca lucram de fiecare data cu maxima implicare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

2021-10-23T11:00:53+03:00 octombrie 23rd, 2021|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button