/Randari 3D imobiliare

Randari 3D imobiliare

Randarea 3D a devenit foarte populara, mai ales in randul persoanelor care apeleaza la realizarea machetelor de arhitectura pentru a putea expune clientilor nu numai exteriorul, cat si interiorul cladirilor sau caselor.

In acest sens, acestia vor putea intelege mai bine modul in care va fi compartimentata locuinta, dar si modul in care o pot amenaja. Expertii in domeniu recomanda folosirea randarilor 3D, acestea putand fi insotite usor de o macheta de arhitectura pentru a avea pachetul complet.

Procesul de creare a unei randari 3D

Intelegerea clientilor

In primul rand persoana care se va ocupa de realizarea proiectului tau trebuie sa fie cat mai bine informata pentru a intelege perfect tot ceea ce doresti. Proiectul viitoarei locuinte sau a oricarui tip de constructie va fi baza discutiilor pentru a putea concepe randarea 3D.

Randarea 3D

Dupa finalizarea discutiilor se vor putea proiecta intr-un software special toate detaliile stabilite pentru a schita o prima varianta a proiectului tau. Creatorul randarilor va putea incepe sa includa piese de mobilier si aranjamente pentru a da viata proiectului in cele mai mici detalii.

Randare proiectului

In aceasta etapa se va realiza randarea 2D, ea putand dura cateva minute, ore sau zile in functie de complexitatea proiectului. Randarea este facuta de un calculator performant cu ajutorul softurilor specializate.

Revizia randarilor 3D

Dupa randare, creatorul ii va putea prezenta clientului proiectul pentru ultimele retusuri sau schimbari. Aceasta este ultima etapa inainte de finalizarea completa a proiectului.

Randare 3D

Finalizarea si predarea proiectului

Acum are lor predarea proiectului catre client cu toate schimbarile realizate in urma ultimelor discutii. In acest sens, clientul va putea prelua randarea 3D pentru a o prezenta clientilor sau investitorilor.

Randarile de orice fel sunt foarte importante atunci cand doresti sa le oferi clientilor sau partenerilor tai informatii despre proiectul tau. Acesta este un mod mult mai bun de a intelege ceea ce vrei sa realizezi in comparatie cu o simpla schita realizata de un proiectant, care de cele mai multe ori nu poate afisa foarte clar toate amanuntele.

Randarea 3D este una dintre cele mai bune strategii de marketing, iar impreuna cu o macheta de arhitectura aceasta va aduce un succes garantat oricarui dezvoltator Apelati la serviciile profesioniste ale creatorilor de acest gen. Noi va putem ajuta.

2022-11-17T10:05:34+03:00 noiembrie 17th, 2022|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button