/Machete Ansamblu Rezidential

Machete Ansamblu Rezidential

In calitate de arhitect, sti ca nu intotdeauna este usor sa iti expui ideile pe o bucata de hartie. Daca vrei sa iti promovezi imobilul, trebuie sa folosesti toate instrumentele pe care le ai la dispozitie pentru ati ajuta clientii sa vizualizeze proprietatea.

Un desen tehnic bine pus la punct, insotit de un model de arhitectura pot mari drastic vizibilitatea, pot stimula imaginatia clientilor si pot reda mult mai autentic viziunea ta.

Ce sunt machetele de ansamblu rezidential?

O macheta de ansamblu rezidential reprezinta o modalitate creativa prin care un arhitect isi poate reda viziunea intr-un spatiu tridimensional, cu ajutorul caruia isi poate ajuta clientii sa vizualizeze mult mai bine stilul arhitectural, inaltimea si dimensiunea complexului, cat si imprejurimile acestuia.

De asemenea, un astfel de model nu trebuie sa fie neaparat doar o prezentare exteriora a imobilului, ci poate fi in acelasi timp un mediu excelent pentru arhitect sa isi prezinte ideile de design din interiorul imobilului.

Machete de ansamblu rezidential – avantaje

De multe ori ai vazut la targurile imobiliare si prezentarile rezidentiale aceste machete de arhitectura. Acestea sunt cea mai eficienta si apreciata strategie de marketing, fiind foarte usor sa atraga, sa capteze atentia si interesul potentialilor clienti.

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Si in acest caz este adevarat. Atunci cand clientii doresc sa verifice si sa afle mai multe despre un anumit proiect arhitectural, este esential ca acesta sa fie prezentat detaliat in cuvinte, dar cu ajutorul unei machete de ansamblu, te poti exprima si explica mult mai usor cu ajutorul planului 3D.

Nu in ultimul rand, un astfel de model iti confera credibilitate sporita si este un element important care va face parte din portofoliul tau, o modalitate excelenta de a arata viitorilor clienti si investitori ce tip de servicii poti oferi.

Machete de ansamblu rezidential – materiale si timp

Machetele sunt realizate din materiale durabile astfel incat sa reziste socurilor si schimbarilor de locatie, fiind create din PVC, plexiglass acrilic sau chiar metal. Timpul de realizare este diferit, unele modele putand fi realizate fie in 10 zile sau in 30 de zile, dar factorul principal este complexitatea machetei.

Macheta Axxis Nova Resort and Spa

macheta proiect rezidential

AXXIS Nova reprezinta cel mai nou si high-end Concept integrat din Romania: un resort compus din 6 blocuri cu apartamente de lux si un hotel de 5* care va oferi servicii la cel mai inalt nivel.

Pozitionarea ideala si facilitatile fara de cusur vor fi polul de atractie principal pentru turistii care vor dori sa isi petreaca vacantele pe malul Marii Negre, la un standard nemaiintâlnit pâna acum in România.

Macheta ansamblu rezidential – Arbo Residence Mogosoaia 

Macheta Imobiliare Cartier Rezidential Arbo Residence Mogosoaia

Macheta Arbo Residence din Mogosoaia a fost realizat la o scara de 1:150 intr-un termen de 45 de zile. Macheta a fost realizata pentru a oferi potentialilor viitori clienti o imagine de ansamblu asupra locuintei pe care o vor achizitiona. O astfel de macheta are un impact major asupra cumparatorilor vazand astfel exact ceea ce se va construi si cum va arata cartierul in care vor locui.

Macheta ansamblu Rezidential – Kristal Residence

macheta arhitectura complex rezidential

Proiectul cuprinde 22 de blocuri in cadrul ansamblului rezidential cu regim de inaltime mixt, parter plus 7 etaje şi parter plus 10 etaje. – peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple si duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei şi patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

 Macheta Cartier rezidential Greenfield Baneasa

Macheta Cartier Rezidential

Macheta a fost realizata dupa specificatiile clientului. Aceasta dispune de elemente de iluminat atat interior cat si exterior. De asemenea, copacii si masinile adauga o nota de autenticitate.

Macheta, comandată de un dezvoltator imobiliar, a fost realizată la scara 1:500, clădirile fiind realizate din plexiglass debitat laser, vopsit în culorile propuse de proiectant. Elementele de anturaj (mașini, copaci, vegetație) dau o tentă de realism machetei.

Macheta Central District Lagoon City

Macheta Central District Lagoon Bucuresti

Lagoon City este un proiect mixt de mari dimensiuni, cu o componentă rezidențială de 290 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 7.800 mp de spații comerciale, și un hotel de 5 stele, cu 300 de camere, construite în jurul unei lagune cu plaja de 18.000 mp.

Proiectul este implementat în baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons. Machetele de arhitectura sunt o modalitate excelenta pentru designeri de a vedea o reprezentare 3D si de a se bucura de o senzatie fizica a modului in care un proiect de constructie urmeaza sa fie dezvoltat.

Achizitia unui imobil este o decizie importanta din viata fiecaruia persoane iar o privire mai in detaliu va putea accentua si convinge mult mai bine si repede un client sa achizitioneze un astfel de apartament.

Cum comanzi o macheta de ansamblu rezidential ?

Cu peste 700 modele finalizate si peste 15 ani de experienta, cu machete in portofoliu precum Cartierul Rezidential Greenfield Baneasa, Tiriac Imobiliare Stejarii Country Club sau Central District Lagoon City noi te putem ajuta sa alegi exact ceea ce ai nevoie, de aceea nu ezita sa ne contactezi pentru a ne cunoaste si pentru a iti oferi consultanta pentru viitorul tau proiect.

CONTACTEAZA-NE

2022-04-20T10:58:47+03:00 aprilie 20th, 2022|Categories: Machete|
Call Now Button