/4 motive de ce arhitectura de calitate este importantă

4 motive de ce arhitectura de calitate este importantă

Există o gramada de lucruri care nu sunt adesea apreciate atunci când vine vorba de o arhitectură bună! Împărtășim cele 4 motive pentru care arhitectura bună este importantă și merită!

Cum țineți cont de principiile dvs. în timp ce proiectați, dar păstrând încă arhitectura bună pentru care sunteți cunoscut?

Te-ai gândit vreodată – sa așezat și sa gândit cu adevărat – despre ceea ce face cele mai bune clădiri cele mai bune?

Arhitectura bună este adesea ignorată de publicul larg și nu ne gândim adesea la elementele care o fac bine. Pentru noi, uneori este doar o altă clădire.

Cu toate acestea, arhitectura bună îmbunătățește viața noastră de zi cu zi în moduri pe care nu ne-ar anticipa sau ne așteptam neapărat. Cele mai bune clădiri sunt cele care sporesc productivitatea și sporesc profiturile.

Mai simplu, arhitectura bună sporește spațiul.

Economie

Cel mai bun design de arhitectură este unul care nu va costa prea mult, dar va continua să conducă fluxul economic.

Acest lucru depășește designul estetic. Dacă proiectați o clădire pentru o afacere, veți dori să luați în considerare fluxul de trafic.

Unde se va afla clădirea? Care este obiectivul afacerii? Ce fel de trafic vor primi? Ce va ajuta la creșterea traficului și la creșterea profitului?

Chiar și lucruri neașteptate, cum ar fi tipul de trafic și modelele de mișcare ale acestora, trebuie luate în considerare. Vor functiona?

De asemenea, trebuie să țineți cont de siguranță atunci când proiectați o clădire. Acest lucru depășește reglementările guvernamentale. Unul dintre elementele unei bune arhitecturi este proiectarea unui spațiu care să poată găzdui clienții confortabil și în siguranță.

Cea mai uimitoare arhitectură poate realiza acest lucru într-un spațiu mic și vechi, ducând într-o clădire odată nereabilitata și oferindu-i acel impuls economic de care are nevoie.

Calitatea vieții

Știi zicala: “Arăți bine, te simți bine”.

V-ați gândit vreodată că același lucru se poate aplica clădirilor?

Nu este într-adevăr așa de departe. Vrei să fii mândru de spațiul tău dacă sunt doar patru pereți și o ușă?

Imagineaza-ti. Nici o intricaciune a designului, nimic de adăugat la el. Exteriorul dvs. este format din patru pereți albi și o ușă.

Nu prea atrăgătoare, nu-i așa?

Arhitecții adaugă arta, creativitatea și frumusețea vieții noastre în zilele noastre, așa cum nu ne așteptăm. Ei știu cum să-ți proiectezi micul tău magazin favorit sau cum să-ți dai clădirii cea mai bună viziune.

De fapt, studiile arată că zonele cu arhitectură bună și design creează comunități mai puternice, cu cartiere și afaceri mai sănătoase.

Echilibru

O arhitectură bună vă va umple spațiul cu un sentiment de echilibru.

Proiectarea unei clădiri nu este ușoară.

Ca arhitect, trebuie să vă asigurați că fluxul clădirii are sens. Trebuie să vă asigurați că clădirea dvs. este ușor să se mentina functionalitatea înăuntru.

Dincolo de clădire, arhitectura și designul pot contribui la echilibrarea vieții oamenilor. Referindu-se la raportul RIBA, un design bun face viața oamenilor mai eficientă.

Spitalele bine concepute asigură că pacienții sunt tratați rapid. Școlile bine concepute creează medii de învățare mai bune. Locurile de muncă cu o arhitectură bună au o productivitate mai mare.

Toate acestea contribuie la un echilibru sănătos între viața de zi cu zi și echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Bună arhitectură = progres

Arhitectura permite evoluției mediului înconjurător într-un mod în care nu ne putem forța pe noi înșine.

Fără inovații inteligente de design, ne-am fi blocat cu aceleași cabane și case de lut pe care le-am trăit în secole în urmă!

Arhitectura bună progresează odată cu vremurile și ne încurajează să adoptăm obiceiuri mai sănătoase și mai eficiente.

Concluzie

Se poate părea că publicul larg nu îi acordă suficientă încredere arhitecților.

În calitate de designer, faceți ceva timp și gândiți-vă la ceea ce încercați să realizați prin clădirile din jurul dvs.

Realizează acele obiective?

Cum ar fi viața ta diferită dacă nu ar face-o?

Un loc de muncă al unui arhitect nu este chiar simplu. Sunt multe de luat în considerare și o mulțime de presiuni.

Totuși, slujba nu este ingrată. Realizați și valorificați scânteia inovatoare și spiritul creativ care îmbunătățește mediile și viețile noastre.

2018-06-04T11:54:53+03:00 aprilie 18th, 2018|Categories: Applications, Company, Products, Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button