/6 moduri prin care realitatea virtuala face șantierele mai sigure

6 moduri prin care realitatea virtuala face șantierele mai sigure

Software-ul 3D Real Reality ajută la construirea in siguranță

Este adevărat – software-ul de realitate virtuală 3D care face construcția mai sigură pentru muncitori. Aflați cum și dacă acest serviciu va funcționa pentru dvs.

Siguranța la fața locului este una dintre cele mai mari preocupări pentru lucrători și angajatori. Există peste 6 milioane de persoane care lucrează în fiecare zi pe sute de mii de locuri in construcție, iar rata mortalității este mai mare în industrie decât în ​​alte domenii.

Avansurile în tehnologie fac siturile mai sigure. Software-ul de realitate virtuală 3D vă poate ajuta să faceți proiectul următor mult mai sigur.

Introducerea software-ului de realitate virtuală 3D

Tehnologia 3D a fost privită ca o formă de divertisment, dar poate face mult mai mult decât să facă un joc video sau un film mai interesant. Procesarea 3D a mediilor de construcție poate contribui la creșterea eficienței și siguranței clădirilor.

  1. Oferă inspectorilor o privire nouă asupra proiectului

Câte locuri credeți că inspectorul mediu de sănătate și siguranță trebuie să viziteze în fiecare zi? Este dificil să oferiți fiecărui site atenția de care are nevoie atunci când ziua dvs. de lucru este plină. Aici intră software-ul pentru realitatea virtuală 3D. Imaginați-vă că ați oferit inspectorului dvs. de siguranță un excursie pe site-ul dvs. înainte de a merge chiar pe el. Acest aspect 3D poate indica imediat orice steaguri roșii pe care ar putea să le fie îngrijorătoare înainte de inspecție. Ei vor putea oferi site-ului dvs. atenția de care are nevoie și ar putea chiar să le ofere mai multe informații pentru a vă putea analiza în siguranță proiectul clădirii.

  1. Uită-te la fiecare colț și macara

Un inspector va face tot ce poate pentru a evalua siguranța site-ului dvs. În ciuda determinării lor, există unele locuri în care nu pot ajunge. Unele zone pot fi complet inaccesibile, altele pot fi prea mici sau mari pentru a se uita corespunzător. Realitatea 3D randata a unei proprietati poate arata unui inspector tot ce ar fi nevoie pentru a face site-ul sigur.

  1. Software-ul realității virtuale 3D poate afișa puncte de slăbiciune

Inginerii pot încerca să anticipeze problemele înainte de a se întâlni prin trecerea prin spațiu înainte de vizita propriu-zisa. Unele puncte de albiciune sunt ușor de observat, altele pot fi mai puțin evidente. Software-ul de realitate virtuală 3D vă poate ajuta să faceți punctele de eșec ușor de observat. Anumite simulări pot ajuta la descoperirea problemelor structurale.

  1. Începeți pe aceeași pagină

Imaginați-vă cât de sigur ar fi un proiect dacă toți ar putea să se uite la el înainte de a începe să-l construiască. Modelele 3D pot ajuta cumpărătorii la domiciliu cu probleme de aspect, dar pot ajuta și contractorii. Este important pentru ingineri și inspectorii de securitate să analizeze șantierul de construcție, dar este la fel de important pentru toată lumea de pe proiect să se uite la modelele 3D. Nu mai ghiciți! Totul va fi perfect stabilit dinainte

  1. Poziționați echipamentul în direcția corectă

Nu este nimic mai rău decât să trebuiască să ajustați echipamentul greu când sunteți în mijlocul unui proiect. Modelul 3D potrivit vă poate ajuta să amplasați cu precizie macarale, buldozere și alte instrumente importante în timp ce vă aflați în construcție. Majoritatea proiectelor majore utilizează acum aceste tehnologii pentru a ajuta la planificarea și urmărirea programelor de construcție în timp real!

  1. Planul corect

Când sunteți în construcție, colaborarea este esențială. Inginerii, constructorii și toată lumea trebuie să se unească și să lucreze pentru a-și aduce la viață viziunea. Când oamenii nu sunt în sincronizare, greșelile sunt obligate să se întâmple. Softul de realitate virtuală 3D poate oferi lucrătorilor un spațiu pentru a planifica și a lucra împreună înainte de a începe să construiască.

Anunță-ne!

Ați folosit software pentru a contribui la îmbunătățirea siguranței cu echipa dvs. de construcție?

Spuneți-ne despre experiențele dvs. în comentarii!

2018-06-03T10:47:31+03:00 mai 24th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button