/7 beneficii ale serviciilor 3d architecturale pentru afaceri imobiliare

7 beneficii ale serviciilor 3d architecturale pentru afaceri imobiliare

Serviciile 3D de arhitectură pentru clădirea sau proprietatea dvs. pot depăși valoarea campaniilor dvs. de marketing.

Știați că numai 20% din oameni își primesc știrile din presa scrisă? Studiile arată că 57% își iau știrile de la televiziune, iar alte 38% își iau știrile online.

Ce legătură are acest lucru cu serviciile de arhitectură 3D?

Numai din acest studiu se poate vedea o diferență între modul în care oamenii absoarb informațiile. Oamenii preferă să se angajeze în prezentarea vizuală in fata cantiatilor de informații statice.

V-ați uita mai degrabă la o prezentare 3D a unei case noi sau a unui model planimetric?

Nu va fi o surpriză dacă ați ales pe primul. Serviciile 3D de redare devin un schimbător de jocuri în industrie. În definitiv, oamenii se agață de o prezentare mai stimulatoare vizuală.

Dacă nu sunteți încă convins de această idee, gândiți-va o clipă la numeroasele beneficii pe care le poate aduce companiei dvs.

Randarile 3d atrag clienții

Creierul uman este atras de anumite forme și linii mai mult decât alții. Atât bărbații, cât și femeile preferă forme cu curbe rafinate.

Nu încercați sa răspundeți oamenilor cu o imagine plană 2D. Ei nu vor vedea profunzimea și dimensiunile designului.

Acest lucru este rezolvat prin servicii de arhitectură 3D. Puteți prezenta imaginile așa cum ar apărea în viața reală. Acest lucru atrage clienții mai mult decât un plan plat. E ca și cum ar privi lucrurile reale. Asta va fi întotdeauna mai bine decât să privești schițele grosiere.

Cu ajutorul randarilor 3D, este mai probabil să obțineți aprobarea clientului mai repede decât înainte.

Creați prezentări precise

Una dintre principalele probleme ale imaginilor 2D este că te uiți în continuare la modele și măsurători teoretice.

Nu sunteți sigur nici dacă aceste măsurători vor funcționa în lumea reală. Nu puteți să testați aceste modele până când nu sunteți pe teren.

Aceasta devine o problemă atunci când prezentăm designul clienților. S-ar putea să nu vadă imaginea in ansamblu. S-ar putea să nu înțeleagă toate complicațiile unui plan complex, 2D.

Cu ajutorul serviciilor de randari 3D, puteți să ocoliți aceste probleme.

Rezolvarea devreme a problemelor care pot sa apara

Modificările pe care le cer clienții dvs. nu sunt singurele lucruri pe care trebuie să le lucrați. Ar putea exista alte probleme pe care le puteți identifica înainte de începerea proiectului.

Folosind randari 3D puteți observa dacă există o problemă cu integritate structurală sau stabilitate. Puteți vedea dacă există lipsă de spațiu sau dacă designul nu este potrivit pentru a testa audiența.

Veți putea captura toate aceste probleme înainte de începerea construcției. Acest lucru va salva compania timp și bani. Scenariul cel mai defavorabil este acela de a face schimbări arhitecturale majore în timp ce lucrătorii sunt deja pe teren.

Editarea este făcută pe moment

Crearea de prezentări precise este un proces lung. Chiar și după prezentarea design-ului unui client ar putea cere schimbări.

Problema este că editarea unui plan 2D nu este nici rapidă nici ușoară. Dacă ați întâmpinat o problemă cu designul, veți cheltui prea multe resurse pentru re-schițarea acestor concepte pentru a pune în aplicare noile idei.

Servicii 3D de arhitectură reprezintă soluția.

Designerii pot face schimbări pe moment utilizând instrumente precum AutoCAD. Aceste schimbări se întâmplă în timp real.

Acest lucru actualizează clientul rapid și îi permite să vadă cum ar arăta rezultatul final în viața reală. Dacă nu le place noul rezultat, designerul poate reveni la viziunea originală cu câteva clicuri ale mouse-ului.

Este eficientă din punct de vedere al costurilor

Știți cât de scump poate obține pentru a edita un design? Plătiți nu numai pentru ajustări, ci pentru timpul și forța de muncă necesare pentru aceste schimbări.

Software-ul de redare 3D face procesul mai accesibil. Designerii pot face modificările cu câteva clickuri. Aceasta înseamnă mai puțini bani cheltuiți pentru ajustări. Banii economisi pot merge la alte aspecte vitale precum marketingul.

Randarile 3D îmbunătățesc marketingul

Vorbind de marketing, randarile 3d ajuta mult în promovarea publicității.

Nu puteți pune un plan 2D într-o reclama. Este plictisitor și nimeni nu vrea să se uite la el. Este ca și cum te-ai uita la un zid de text și asta nu atrage niciodată.

Randarile 3d, pe de altă parte, sunt frumoase pentru a fi privite. Unii oameni s-ar putea să nu realizeze chiar că se uită la o imagine simulată și nu la adevăratul lucru.

Aceste prezentări randate se pot potrivi fără probleme în scurte anunțuri video și prezentări.

Prezentările video frumoase reprezintă cele mai multe vânzări de pe piața de astăzi. Studiile au arătat că consumatorii au 64% mai multe șanse să cumpere un produs dacă au văzut mai întâi un anunț video.

Rețineți că acest lucru este luând în considerare numai marketingul tradițional. Adăugați în ceva de genul oportunităților de realitate virtuală, iar afacerea dvs. poate exploda în popularitate.

Creați oportunități in realitate virtuală

Marketingul se îndreaptă spre noi platforme foarte curând. Se estimează că până în 2018 vor exista 171 de milioane de persoane care utilizează Realitatea virtuală sau VR.

Există deja multe produse care prezintă puterea VR. Gadget-urile precum Oculus Rift și HTC Vive produc valuri mari în modul în care oamenii văd media.

Va continua să facă mari schimbări în următorii cinci ani. Popularitatea sa este încă în creștere și nu va dispărea în curând.

În prezent, VR este folosit în principal pentru jocuri video și filme. Tehnologia face pentru o experiență mai activă în comparație cu mediile de divertisment tradiționale.

Imaginați-vă ce puteți face cu prezentările VR și randarile 3d. În loc să vă limitați clienții la o prezentare video, de ce să nu le vizitați în jurul lor?

Cu randarile 3D puteți face acest lucru.

Puteți crea un mediu 3D virtual pe care îl pot explora folosind tehnologia VR. Acest lucru va permite clienților sa vadă produsul finit înainte de a fi realizat fizic.

Stați în fața concurenților dvs. și introduceți acest sistem înainte de a deveni obișnuit. Fii un inovator și nu un urmăritor de tendințe.

Nu așteptați să începeți să utilizați serviciile de redare 3D

Acum este momentul să începeți să utilizați funcțiile de redare 3D. Este accesibil, mai angajat și poate fi comercializat.

Puteți conta pe noi pentru cele mai bune servicii 3D de arhitectură de redare. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a face acest mare pas înainte!

2018-04-10T09:08:41+03:00 aprilie 10th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button