/Beneficiile randarilor 3D

Beneficiile randarilor 3D

Analiza 3D a schimbat dinamica industriei arhitecturale și ingineriei spre bine.

Renderingul 3D a adus în ultimii ani îmbunătățiri uriașe în domeniul arhitecturii și al ingineriei. Analiza 3D este procesul de producere a unei imagini bazate pe date tridimensionale stocate pe computer.

Procesul este oarecum asemănător unei fotografii sau filmării unei scene după terminarea reproducerii în viața reală. Există multe metode de redare. Acestea includ randarea nerealistă a cadrului wireframe prin randarea pe bază de poligon, tehnici mai avansate, cum ar fi redarea skyline, Vray sau radiozitatea.

Proiectarea 3D arhitecturală se poate realiza din aplicații AutoCAD, copii scanate sau chiar desene de mână. Ele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de imagini fotoreale din cauza imaginilor lor realiste. Există mai multe tipuri de interpretari, inclusiv randari realiste încă, plimbare prin și fly-by, animații, tururi virtuale, randari panoramice, lumina si umbra etc

Analiza 3D este folosită și în industria de proiectare pentru reprezentarea componentelor pentru proiectarea și analiza mașinilor.

Prin utilizarea serviciilor de randare 3D, companiile pot aduce imbunatatiri imense in eficienta si reduc costurile. Modelarea scurtează ciclurile de proiectare, simplifică procesele de producție și accelerează introducerea produselor. Acest lucru se realizează prin îmbunătățirea partajării informațiilor despre designul produselor și a comunicării în cadrul unei organizații, precum și în rândul furnizorilor și clienților săi.

În arhitectură, vederile 3D oferă arhitecților și planificatorilor posibilitatea de a vizualiza construcția și interioarele chiar înainte de a pune o singură cărămidă. Rezultatul arata costuri drastic mai mici, deoarece nu trebuie făcute schimbări costisitoare în etapa de construcție. De asemenea, clienții proiectelor de construcții pot vedea cum pot arăta astfel de proiecte înainte de a investi în acestea. În plus, randarea 3D poate fi publicată online, făcându-le la dispoziția unui public larg din întreaga lume.

Numărul companiilor romanesti care oferă servicii de randare 3D crește în fiecare zi. Oferă companiilor din Occident reprezinta  o oportunitate excelentă de a reduce costurile prin externalizare. O astfel de companie este Blueprint Architecture, care oferă servicii de randare 3D pentru clienții din SUA, Europa și Romania.

Blueprint Architecture oferă o arhitectură 3D și vederi conceptuale ale complexelor rezidențiale și comerciale. Oferă vederi conceptuale cu efecte de iluminare și de umbră conform cerințelor clientului.

2018-05-23T16:11:25+03:00 martie 13th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button