/Ce este arhitectura 3D?

Ce este arhitectura 3D?

Amenajările 3D arhitecturale sunt folosite pentru a modela și pentru a vizualiza spațiul digital înainte de a fi construite. Acestea sunt medii create digital, folosind tehnologia computerizată de cea mai bună calitate pentru industria construcțiilor. Marketingul imobiliar sa schimbat datorită randarilor 3D. Marketingul pre-construcție a devenit un avantaj valoros pentru dezvoltatori și agenții imobiliari care caută o margine în paleta de instrumente de vânzări. Randarile 3d oferă clienților o viziune asupra proiectului și a experienței înainte de a se realiza construcția.

 Procesul de creare a unei randari 3D

Am dezvoltat un proces consistent de accelerare a procesării 3D pentru clienților noștri. Suntem capabili să producem diferite stiluri de randări pentru a vă crea aspectul dorit. Calitatea este esențială în timp ce căutăm să creăm acest moment atrăgător și imersiv în timp. Randarile 3d oferă cumpărătorului de acasă posibilitatea de a se vizualiza proiectul în spațiu. Aceasta este valoarea de marketing pre-construcție adus industriei. Modul în care viitorii proprietari de case vor fi cumpărători, modul acestora de achizitie va fi foarte diferit de generațiile anterioare. În loc să participe la case deschise într-un week-end, aceștia pot vizualiza randarile in pauzele de prânz.

Vedeți mai multe exemple arhitecturale 3D de redare în Portofoliul nostru!

Vizualizarea arhitecturală 3D

Serviciul expert de vizualizare 3D vă va face proprietatea mult mai atractivă pentru clienții dvs. Atunci când este combinat cu serviciul nostru de randare 3D, procesul nostru de vizualizare 3D arhitecturală aduce la viață conceptul de design. Cumpărătorii obțin o perspectivă sporită de a fi în interiorul casei și cum ar fi să trăiți acolo.

Fluxul de lucru tipic pentru servicii de redare 3D

Acest mic tutorial oferă fluxul tipic de redare pe care îl folosim la Blueprint Architecture, atunci când creați o imagine realistă foto pentru unul dintre clienții noștri imobiliari. Este nevoie de mai multe ore pentru a crea un Rendering 3D, dar am optimizat un proces pentru a le crea cu precizie pură pe care majoritatea companiilor de randare 3D nu le pot implementa. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei BIM 3D.

Proces tipic pentru crearea unei randări 3D

Pasul 1: Trimiteți-ne fișierele dvs. (CAD, PDF sau modele 3D).

Pasul 2: Creați mediul virtual 3D și reveniți la vizualizări multiple ale camerei pentru examinare.

Pasul 3: Aplicăm selecțiile materialelor și facem virtual imaginea în motoarele noastre de randare în cloud.

Pasul 4: Odată ce ați fost aprobați, o mică atingere și o pauză pentru a picta povestea finală din spatele redării 3D.

2018-03-30T09:26:05+03:00 martie 30th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button