/Cum au schimbat randarile 3d piata imobiliara

Cum au schimbat randarile 3d piata imobiliara

Tehnologia este peste tot unde ne uităm. Procesul de redare 3D a schimbat oficial piața imobiliară pentru totdeauna. Citiți acest articol pentru a afla cum.

Industria imobiliară suferă modificări majore.

Tehnologia facilitează agenții să-și dea seama cine este doar un “privitor” și care este un client interesat, fără a pierde timp.

Constructorii de case încearcă acum noi strategii de marketing pentru a face achizițiile mai confortabile pentru clienți și mai ieftine pentru vânzători.

Rezultatul eforturilor lor este o nouă tehnologie, bazată pe redarea 3D, care utilizează vizualizarea realistă. Este o tehnologie care schimba complet procesul de cumparare.

Potențialii clienți se pot uita acum la case fără să întâlnească întâi agentul imobiliar.

Imagini realiste

În timp ce vizualizarile sunt importante pentru orice strategie de marketing, imobiliarele sunt  una dintre industriile care se vinde pe “look”. Nu poți vinde o casă fără a arăta cum arată mai întâi.

Fluturașii și cataloagele funcționează, însă o experiență realistă de mers pe jos în casa ta potențială, doar făcând clic de la stânga și dreapta este mult mai puternică.

Este, de asemenea, o modalitate eficientă pentru potențialii clienți de a studia fiecare aspect al potențialului lor acasă.

Atingerea unei piețe globale

Tehnologia a adus oamenii mai aproape decât oricând. Companiile nu se mai concentrează acum doar pe marketingul local.

Marketingul digital a deschis porți noi. Aproape fiecare afacere are un site în care încearcă să se conecteze cu potențialii clienți.

Aflând totul este mult mai ușor decât să îți faci haina și să ieși să întrebi în legătură cu agențiile imobiliare. Puțini oameni fac asta mai mult.

Este esențial ca agențiile imobiliare să se evidențieze pe web, pentru că acolo sunt potențialii clienți.

Atunci când o companie încearcă să ajungă pe o piață globală, redarea 3D este strategia optimă.

Cu cât experiența este mai realistă, cu atât stimulează mai mult potențialul client să vină să privească la casa reală și, desigur, să o cumpere.

Este din ce în ce mai greu să iasă în evidență. Câteva fotografii nu vor face toata treaba. Dar, de fapt, a le arăta clientilor fiecare aspect al casei în 3D ar putea.

Ieftin și mai rapid pentru a construi

Construirea modelelor la scară mai mare necesită mai mult timp și costă mai mult în comparație cu modelele 3D.

Timpul petrecut în vizitele de organizare este redus, deoarece modelele 3D pot fi afișate simultan mai multor clienți.

Nu mai trebuie să organizați o vizită pentru fiecare client și să pierdeți resurse valoroase. În plus, modificările sunt mai ușor de făcut.

Această tehnologie ajută, de asemenea, agenții imobiliari să elimine cumpărătorii de ferestre de la adevărații potențiali cumpărători.

Cei care doresc cu adevărat să cumpere vor merge mai departe și vor contacta compania imobiliară

3d rendering-ul este viitorul imobiliar

Sunt resurse valoroase oferind în același timp o experiență plăcută potențialului cumpărător. Dacă încercați să vindeți o proprietate, puteți face un model 3D chiar înainte de a termina construcția.

Dacă căutați mai multe informații despre redarea 3d și cum vă puteți îmbunătăți afacerea, nu ezitați să ne contactați sau să aflați mai multe despre noi.

Ce sunt animațiile arhitecturale 3D?

Animațiile 3D sunt utilizate pentru a modela și a vizualiza în mod digital spațiile într-un mod eficient și valoros. Marketingul înainte de construcție a dat dezvoltatorilor și agenții imobiliari un avantaj pentru proiectele lor de dezvoltare “pe panouri”. Marketingul imobiliar sa schimbat. Animațiile noastre 3D ajută clienții să vândă peste 50% din proiectele lor înainte de începerea construcției. Acest lucru face ca marketingul pre-construcție să fie un plus de valoare pentru orice strategie de vânzări imobiliare și face animațiile cele mai eficiente pentru a înțelege un nou proiect.

Procesul de animație 3D

Începând cu o sesiune de scenarii, ne uităm la zonele cheie de focalizare pentru videoclip și la modul de afișare a intenției generale a proiectului.

Animațiile 3D încep conversația, dar animațiile arhitecturale arată detaliile specifice pe care le-ar aștepta într-o clădire finalizată. Abilitatea de a crea medii 3D personalizate ne permite să modelam aceste detalii într-o manieră rapidă și de înaltă calitate. Deci, în cele din urmă, vă confruntați cu un model digital al proiectului.

Virtual Walkthroughs in domeniul imobiliar

Animațiile 3D ne permit să spunem povestea dincolo de proiect. Am stabilit etapa de aliniere cu piața potențială a cumpărătorilor sau puteți adăuga chiar și atingerea ta personalizată! Animațiile 3D ajută clienții noștri să experimenteze și să înțeleagă proiectul în ansamblu.

  • Animațiile sunt folosite pentru a prezenta un întreg proiect de dezvoltare imobiliară care prezintă materiale personalizate și design.
  • Videoclipurile Business Simulation au folosit de asemenea animații 3D pentru a crea condiții prototypice și, uneori, futuriste pentru o afacere de orice dimensiune.
  • Conținutul imersiv, muzica și povestirea oferă utilizatorilor un răspuns emoțional la spațiu. De-a lungul generațiilor, am învățat prin puterea povestirii, care comunică la niveluri mai profunde cu publicul nostru.
  • Fiecare proiect este unic și poate fi folosit în aproape orice scop de vizualizare!
2018-05-23T16:09:09+03:00 martie 28th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button