/Cum se utilizeaza modelarea 3d ?

Cum se utilizeaza modelarea 3d ?

Modelarea 3D a deschis o lume a posibilităților, dând posibilitatea de a crea prototipuri de obiecte 3D rapid și la prețuri accesibile. Ieșirea pe care o obțineți de obicei din modelarea 3D poate fi una dintre următoarele:

  1. Modele 3D tipărite cu o imprimantă 3D
  2. Imagini 2D create prin redare 3D
  3. Simularea 3D a unui obiect sau a unei clădiri

Modelele 3D sunt utilizate într-o varietate de industrii, de la artă și divertisment, cum ar fi jocuri, film și animație până la inginerie, producție, dispozitive medicale, arhitectură și chiar geologie.

Cum va ajuta randarile 3d sa vindeti mai multe case si apartamente

MAI MULTE DESPRE FISIERELE 3D

Să săpăm puțin mai adânc în ieșirea folosită pentru a genera aceste modele tipărite 3D.

Fișierele STL sunt cele mai comune tipuri de fișiere create cu software CAD. Aceste fișiere iau proiectul și îl convertesc în geometria poligonului într-un spațiu 3D, iar obiectul rezultat va fi compus din triunghiuri, vârfuri, muchii și curbe.

O importanță importantă este rezoluția fișierului, care va determina lucruri precum calitatea, textura suprafeței și detaliile obiectului tipărit. Cu cât rezoluția fișierului este mai mică, cu atât triunghiurile vor fi mai mari, oferind obiectului un aspect mai pixelat. Setarea rezoluției fișierului în software-ul de modelare 3D pe care îl utilizați vă permite să exportați fișiere de calitate superioară. Fișierele STL de înaltă rezoluție vor fi fișiere mai mari, cu mult mai multe detalii – uneori prea multe pentru ca o imprimantă să poată fi procesată. Este important să verificați instrucțiunile imprimantei pentru a vă asigura că exportați dimensiunea corectă a fișierului pentru echipament.

2018-05-23T15:17:14+03:00 martie 20th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button