/Cum transforma randarile 3d procesul de proiectare in designul de interior

Cum transforma randarile 3d procesul de proiectare in designul de interior

Proiectați o casă de vis sau o clădire randata 3D și descoperiți cât de mult plus adaugă la proces. Lumea designului de interior are loc în jurul imaginilor și culorilor.

Știți acea linie de trend “o imagine face cat o mie de cuvinte”? Ce se întâmplă dacă imaginea era în 3D în loc de 2D? Este de la sine înțeles că numărul ficțional ar crește dramatic.

Asta explică de ce se așteaptă ca performanțele 3D să crească într-un ritm frenetic în următorii câțiva ani.

Folosind 3D-uril pentru a face proiectul dvs. de design interior, este cel mai bun mod de a vă arăta minuțiozitatea în design. Această abordare modernă a designului prezintă spații interioare și exterioare cu fluiditate și liniște.

Înainte de introducerea software-ului de randare digitală, prezentarea făcuta manual și schițele au fost standardele cel mai des întâlnite.

Randari Exterioare Envogue Residence (2)

Ce este randarea 3D?

În forma sa cea mai simplă, redarea este un termen din grafica computerizată care descrie procesul de imagistică, vizualizare sau crearea de modele cu ajutorul unui program 3D de calculator.

Analiza 3D oferă prezentări realiste ale imaginilor, scenelor sau, în cazul tău, o vizualizare a casei tale prin captarea elementelor într-un sentiment de farmec provocator.

Acesta ilustrează construirea pereților, finisajelor, mobilierului, fluxului de trafic, precum și a relației spațiale și a aspectului general.

Beneficii 3D în planificarea proiectului

Beneficiile randării 3D pot fi resimțite chiar și în etapele inițiale ale planificării proiectului.

Pe măsură ce designerii încep să planifice partiții, finisaje și layere de mobilier, pot modela simultan proiectul pentru a vedea cum finisajele pot crea simțul dorit de client sau cum se va potrivi mobilierul într-un anumit spațiu.

Aceste interpretări pot contribui, de asemenea, la identificarea defectelor care altfel ar putea fi trecute cu vederea prin abordarea 2D convențională.

Odată recunoscute, aceste defecte pot fi discutate cu clientul și corectate înainte de începerea lucrărilor de construcție.

Imaginile 3D sunt foarte utile pentru testarea finisajului potrivit. De exemplu, un designer poate testa câteva culori de vopsea pentru a determina cea care se potrivește stilului clientului fără a ridica o pensulă sau pentru a oferi o machetă reala.

randari 3d interior apartament

Beneficiile 3D pentru munca de revizuire

Având în vedere numeroasele elemente pe care le cuprinde un proiect, abilitatea de a revizui un element fără a trebui să remodelăm un întreg model poate fi foarte utilă.

Acesta este un domeniu în care redarea 3D ascunde complet abordările tradiționale.

Atunci când realizăm un rendering 3D bazat pe ideea unui client, designerul încorporează multe elemente precum vedere, culoare, iluminare, mobilier etc.

Datorită naturii acestui model, niciunul dintre aceste elemente nu este permanent, deci dacă clientului nu-i place un element, cum ar fi culoarea bucătăriei, proiectantul îl poate reface și îl poate trimite rapid clientului spre aprobare.

Reducerea decalajului dintre ceea ce isi imaginează un client și ceea ce vede este parte a acestei abordări moderne de a proiecta.

Aplicații practice ale serviciilor de randare 3D

Arhitectură

Arhitecții folosesc randări 3D pentru a ilustra proiectele propuse în detalii fotorealistice pentru factorii de decizie cheie.

Deoarece modelele de proiectare asistată de calculator (CAD) nu le oferă întotdeauna viteza și precizia necesare pentru a finaliza proiectele și a rezolva probleme, arhitecții se bazează adesea pe modele 3D.

Dezvoltare imobiliară

Dezvoltatorii imobiliari utilizează randări 3D în faza de proiectare și construcție, precum și după finalizarea proiectului.

Ei folosesc aceste modele în materialele publicitare pentru a promova vânzarea de proprietăți rezidențiale și comerciale.

Edițiile arhitecturale 3D pot fi de asemenea folosite pentru a ajuta investitorii și creditorii să vă înțeleagă viziunea.

Marketing pre-construcție

Marketingul pre-constructiv a schimbat modul în care se face marketingul proiectelor de dezvoltare imobiliară.

Odată cu construcțiile noi care au apărut peste tot în Romania, a existat o nevoie pentru mijloacele mai bune pentru a ajunge la noi cumpărători de case.

Crearea animațiilor și a imaginilor 3D pentru a modela digital modul în care va arăta produsul înainte de a fi construit a devenit noul standard de marketing.

Concluzie

Punând toate aceste beneficii în considerație, este greu să respingem faptul că randarea 3D este tehnologia viitorului.

Este mai realist, mai ieftin, consumă mai puțin timp și vă pune compania în concordanță cu tendințele industriei.

Dezvoltarea performanțelor digitale nu a atins apogeul și, cu timpul, vom vedea mai multe interpretări digitale în domeniul designului.

2018-05-23T14:58:52+03:00 mai 22nd, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button