/Cum va afectează randarea 3d de arhitectura reprezentațiile arhitecturale

Cum va afectează randarea 3d de arhitectura reprezentațiile arhitecturale

Pe masura ce tehnologia se dezvolta, la fel si preferintele popoarelor pentru vizionarea lumii. De aceea împărtășim efectele arhitecturii 3D în arhitectură!

Dacă sunteți în lumea arhitecturii și a designului, probabil ați auzit deja o mulțime de buzz despre redarea 3D arhitecturală.

Aici, distrugem ce este, de ce contează și ce va face compania dvs.

Pentru a vă simți pentru toate avantajele randarii arhitecturale 3D, mai întâi trebuie să știți exact ce este.

Practic, această tehnologie a fost creată cu scopul de a oferi o “imagine finală” clară (precum și o privire în interiorul diferitelor planuri structurale) asupra modului în care o clădire se va îndrepta către un arhitect, un designer și un client.

Acest software este folosit atât în ​​proiecte de construcție, cât și în proiecte de renovare și vă permite să vizualizați “clădirea simulată” dintr-o varietate de unghiuri și distanțe.

Care sunt beneficiile arhitecturii 3D?

Firmele și firmele mari pierd peste 26.000 de dolari pe lucrător în fiecare an din cauza problemelor de comunicare.

Procesarea 3D arhitecturală ajută la prevenirea acestor cabluri costisitoare prin raționalizarea procesului de comunicare între fiecare membru al echipei implicate în construcția și proiectarea unei clădiri.

De asemenea, vă permite să găsiți probleme cu dimensiunile, să evaluați cât de bine folosiți spațiul dvs. și să vă asigurați că clienții dvs. sunt mulțumiți de aspectul intern și extern al clădirii – înainte de a începe procesul de construcție.

Deoarece software-ul este atât de ușor de utilizat, de multe ori veți putea oferi clienților și echipei de proiectare mai multe opțiuni potențiale pentru modul în care un proiect ar putea fi executat și cum va arăta clădirea. În acest fel, nu trebuie să ajustați totul sau să tăiați colțurile pentru a se potrivi unei idei propuse.

Cât de mare va fi impactul arhitectural 3D și cat va va îmbunătăți afacerea?

Să recunoaștem – poate fi cu adevărat o durere pentru a găsi o modalitate de a împărtăși copiile fizice ale planurilor tale cu toți cei din echipa ta.

Acest software va face procesul mult mai ușor, deoarece vă permite să încărcați linkuri către videoclipurile dvs. pe YouTube, explicând procesul și prezentând designul 3D sau pur și simplu pentru a trimite altor copii copii ale planurilor dvs. (nu vă faceți griji, software-ul vă asigură că planurile dvs. vor fi păstrate în mod privat, doar selectați opțiunea video secret.)

Un alt beneficiu al performanțelor 3D? Sunt o tehnică uimitoare de marketing. Nu arătați doar că firma dvs. cuprinde cea mai recentă tehnologie – o utilizați cu adevărat în avantajul dvs.

În plus, chiar dacă nu încercați să vindeți un client individual pe ideile dvs., puteți să creați și să încărcați un videoclip public care să arate tipurile de clădiri și case pe care compania dvs. le poate crea.

În loc să prezinte planuri de etaj complicate pe care publicul probabil nu le va înțelege, le puteți arăta o casă digitală “finalizată”, făcând publicitatea dvs. accesibilă tuturor – ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a conduce profituri și de a câștiga noi clienți.

Sunteți gata să luați lucrurile într-o altă dimensiune!

Dacă sunteți ceva de genul nostru, sunteți obsedat de învățarea tot ceea ce puteți despre cele mai recente tehnologii folosite în arhitectură și design, mai ales că vă va face mai mult decât concurența.

Pentru mai multe știri, consultați site-ul nostru web.

2018-06-04T11:55:35+03:00 aprilie 17th, 2018|Categories: Applications, Company, Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button