/Cum va ajuta randarile 3d sa vindeti mai multe case si apartamente

Cum va ajuta randarile 3d sa vindeti mai multe case si apartamente

Timpurile se schimbă, iar industria imobiliară evoluează la rândul său! Iată cum tehnologiile 3D din domeniul imobiliar și tururile virtuale dau agenților un avantaj.

Ne simțim ca și cum ne-am putea juca cu imobilul 3D. Sunt ușor de imaginat, deoarece ne dau posibilitatea de a vedea cum se încadrează în proiect. E ca și cum am putea ajunge să mutăm piesele în jurul nostru și să le schimbăm în felul în care le-am fi găsit în casele păpuși și în alte jucării.

Doriți să vindeți mai multe case folosind această tehnologie imobiliară 3D?

Bine ați venit în lumea reală 3D

Imaginați-vă cum ar fi dacă ați putea prezenta clienților un design unic și să le permiteți să interacționeze cu schimbările prin randari 3D, animații și chiar și realitate virtuală!

Acestea nu trebuie să fie întotdeauna doar în proiectare. Realitatea 3D real estate poate proveni din combinația de tehnologii și de ceea ce se află deja în casă. Oferă clientului posibilitatea de a face un tur virtual, dar obțineți un adevărat sentiment de scară, care nu este întotdeauna disponibilă cu desenele dvs. tipice de locuințe imobiliare.

Exemplele principale despre modul în care tehnologia imobiliară 3D isi pun amprenta in modul în care sunt vândute casele pot fi găsite prin trei domenii principale:

  • planurile de etaj
  • tururi virtuale
  • staționare virtuală la domiciliu

Gândiți-vă la acest lucru: 90% dintre cumpărătorii de domiciliu folosesc acum Webul atunci când caută următoarea lor investiție. Acești oameni nu sunt întotdeauna în zonă pentru a face un tur.

Tehnologia imobiliară 3D aduce mult la masă:

  • Disponibilitatea – Trimiteți turul oricărei părți interesate.
  • Personalizare – Personalizați aspectul la gusturile clientului, care i-ar putea transforma în cumpărători
  • Multimedia – Oferiți fotografii opționale, apeluri la acțiuni, exemple și multe altele.

Macheta Cartier Rezidential

2018-05-23T14:53:11+03:00 mai 23rd, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button