/Diferite tipuri de repere 3D

Diferite tipuri de repere 3D

Echipele tehnice Blueprint Architecture pregătesc repere 3D în două nivele de detaliu diferite – modul standard și modul light

Reperele 3D sunt proiectate în modelul Standard cu un nivel mai înalt de detaliu. Modelele standard au mai multe poligoane și, prin urmare, furnizează o vizualizare bogată și detaliată a reperelor pe care le reprezintă. Asemenea detalii se manifestă vizibil când sunt vizualizate pe ecranul unui computer.

Diferit față de modul standard, deși nu este în contrast total, este tipul de model light al proiectării reperului 3D. Aici, modelele sunt create astfel încât să ofere cea mai bună vedere pe ecranul unui dispozitiv portabil sau al unui telefon mobil. Procesul de creare a datelor este în mod corespunzător diferit, cu un număr mai mic de poligoane și cu o dimensiune mai ușoară a fișierului, ceea ce ușurează încărcarea și vizualizarea pe un dispozitiv portabil.

Aceste modele sunt apoi texturate folosind imagini aeriene și fotografii la sol pentru a oferi o senzație realistă.

Aplicații

Obiectivele 3D sunt utilizate în mod semnificativ în sistemele de navigație, în managementul imobiliar și în marketingul locațiilor. Guvernele consideră că este interesant să se utilizeze repere 3D pentru planificarea urbană și turism.

2018-05-23T15:14:41+03:00 martie 18th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button